طرز تهیه کباب ترکی خانگی

۲۲
11
زمان مطالعه: 2 دقیقه
دونر کباب (Döner Kebab) یا کباب چرخان، یکی از غذاهای خیابانی پرطرفدار در ترکیه است که شاورمای عربی هم از آن گرفته شده‌ است.
کباب ترکی

کباب ترکی از معروف‌ترین غذاهای کشور ترکیه، با مزه و بوی اشتها برانگیز خود پا را از مرزهای ترکیه فراتر گذاشته و اکنون در فهرست منوی بسیاری از فست‌فودهای شهر نام آن را می‌بینید. شما می‌توانید این غذا را در خانه لذیذتر و با کیفیت‌تر از نوع بازاری آن تهیه کنید. با طرز تهیه کباب ترکی خانگی با بخش آشپزی مجله دلتا همراه شوید.

مواد لازم

  • گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • گوشت فیله گوساله ۲ تکه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
  • سیر خرد شده ۲ تا ۳ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • روغن به مقدار کافی
  • نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

  • ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.
  • در ظرف دیگری پیاز ، سیر ،قارچ و  فلفل دلمه‌ای خرد شده را سرخ کنید. برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن می‌توانید به آن مقداری آب لیمو بزنید.
  • گوشت‌های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.
  • سیب‌زمینی‌ها را هم به صورت خلالی برش بزنید و  و با کمی آب بپزید. بعد از آنکه سیب‌زمینی‌ها نیم پز شدند آن‌ها را از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شوند. سپس با پاشیدن کمی نمک، آنها را در روغن سرخ کنید.
  • کباب ترکی آماده شده را با سیب زمینی یا نان سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کباب “ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی” را مطالعه کنید.

۲۲ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۸ تیر ۱۳۹۹ در ۹:۲۷ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۵:۴۷ ق٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۳:۱۷ ق٫ظ

  4. نژادی

    ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ در ۷:۴۲ ب٫ظ

    واااااای عالیه

    پاسخ

  5. پرهام

    ۵ مرداد ۱۳۹۸ در ۳:۴۴ ب٫ظ

    مطلب جالبی بود

    پاسخ

  6. راد

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۲:۴۹ ب٫ظ

    با تشکر از سایت دلتا .

    پاسخ

  7. فراهانی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۲:۰۲ ب٫ظ

    خیلی عالیه

    پاسخ

  8. رضایی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۹ ب٫ظ

    منم این غذا رو خیلی دوسدارم
    ممنون

    پاسخ

  9. ماکان

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۸ ب٫ظ

    واقعا حرف نداره

    پاسخ

  10. آقازاده

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۷ ب٫ظ

    واقعا خوشمزس
    عالیه

    پاسخ

  11. ثابتی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۶ ب٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  12. اهورا

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۵ ب٫ظ

    منم خیلی دوسش دارم
    عالیه

    پاسخ

  13. رفیعی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۴ ب٫ظ

    به به عالـیه

    پاسخ

  14. یزدانی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۲ ب٫ظ

    خیلی خوبه
    بسیار لذیذه

    پاسخ

  15. مسرور

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۵۱ ب٫ظ

    وااااااوووو بسیار خوشمزه و عالیه

    پاسخ

  16. بزرگی

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۱۳ ب٫ظ

    باید خوشمزه باشد

    پاسخ

  17. پدرام

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۹ ق٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  18. آقازاده

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۹ ق٫ظ

    محشره امتحانش کنید

    پاسخ

  19. زارع

    ۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۸:۳۱ ق٫ظ

    شدیدا هوس کردم

    پاسخ

  20. میرعبدالباقی

    ۳ مرداد ۱۳۹۸ در ۶:۴۹ ب٫ظ

    خوشمره و لذیذ

    پاسخ

  21. عادل توکلی

    ۳ مرداد ۱۳۹۸ در ۶:۱۷ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  22. فرهاد کرمی

    ۳ مرداد ۱۳۹۸ در ۴:۵۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…