خانه آشپزی سوپ مرغ تند به روش مکزیکی

انواع سوپ

سوپ مرغ تند به روش مکزیکی

۱۱
5
سوپ مرغ غذایی ساده است. ولی اگر از نوع مکزیکی باشد، سوپی خاص و متفاوت می‌شود.
سوپ مرغ
سوپ مرغ مکزیکی یک پیش‌غذای بی‌نظیر و خاص برای مهمانی‌ها است. این سوپ برای علاقه‌مندان به غذاهای تند، پیشنهاد خوبی است.
طرز تهیۀ سوپ مرغ مکزیکی بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک سوپ عالی با طعمی متفاوت تهیه کنید.

مواد لازم:

  • سینۀ مرغ: یک عدد
  • خامۀ ترش: یک قاشق غذاخوری
  • لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  • شیر: سه‌چهارم پیمانه
  • فلفل‌قرمز تند: یک عدد
  • آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
  • آب مرغ: یک پیمانه
  • ذرت پخته: یک پیمانه
  • جعفری خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
  • زیره: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: یک عدد
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سوپ مرغ

سینۀ مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم می‎کنیم. فلفل‌قرمز را به شکل نوارهای باریکی درمی‌آوریم.
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‎دهیم. پیاز خرد شده و سیر رنده شده را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند. زیره، جعفری و نمک را به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.
قطعه‎‌های مرغ را به مواد اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا خامی مرغ از بین برود.
آرد سوخاری را هم افزوده و مخلوط می‌کنیم.
لوبیا قرمز، ذرت پخته شده و آب مرغ را می‌افزاییم. پس از اضافه کردن این مواد، ۱۰ دقیقه سوپ را روی شعله می‌گذاریم.
گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و خرد می‌کنیم.  سپس با شیر، خامۀ ترش و پنیر، به سوپ اضافه می‌کنیم. کمی از پنیر را برای تزیین روی سوپ، نگه می‌داریم. حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا پنیرها داخل سوپ ذوب شوند.
سوپ مرغ تند و ویژۀ ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و به دل‌خواه تزیین می‌کنیم.
  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …
  • طرز تهیه مفطح

    طرز تهیه مفطح عربی

    مفطح غذایی لذیذ و خوش‌طعم است که در بیشتر کشورهای عربی و خاورمیانه درست می‌شود و یک غذای ر…
  • کاری پلو

    طرز تهیه کاری پلو

    کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. نژادی

    ۱۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۴۴ ب٫ظ

    به به سوپ

    پاسخ

  2. پرهام

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۶ ق٫ظ

    ممنون از مطالبتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۱ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. آقازاده

    ۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۷ ق٫ظ

    یکم دشواره ولی میشه درستش کرد

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۶ ق٫ظ

      اصلا سخت نیست، امتحان کنید

      پاسخ

  4. عادل توکلی

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۵۱ ب٫ظ

    جال بود

    پاسخ

  5. امجد

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۰۹ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  6. سیامک مودت

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۳ ب٫ظ

    به به

    پاسخ

  7. رفیعی

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۴ ب٫ظ

    بسیار خوشمزه

    پاسخ

  8. یزدانی

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۳ ب٫ظ

    خوشمزه و لذیذ

    پاسخ

  9. مسرور

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۲ ب٫ظ

    به به چقدر لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …