خانه آشپزی طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

۱۰
3
سمبوسه سیب زمینی یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سس‌تند سرو می‌‌شود.
سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه سیب زمینی در بین افراد، به ویژه کودکان محبوبیت زیادی دارد و گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها به‌ عنوان پیش‌غذا یا فینگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذایی جنوبی است که با نان لواش تهیه می‌شود؛ البته می‌توان آن را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و … هم تهیه کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه سمبوسه سیب زمینی :

  • سیب زمینی آبپز: ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • نان لواش برش خورده به تعداد مورد نیاز
  • کره: ۵۰ گرم
  • انواع ادویه به میزان لازم
  • فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم
  • طرز تهیه نان کماج

    طرز تهیه نان کماج

    نان کماج از نان‌های سنتی شهرهای همدان، اصفهان و قزوین است. حتما بسیاری از شما این نان را ب…
  • طرز تهیه پاستا مرغ

    طرز تهیه‌ پاستا مرغ

    تنوع در تهیه پاستا با انواع سبزیجات و همچنین ارزش غذایی این خوراک در کنار طعم بی‌نظیر آن ب…
  • طرز تهیه رولت سیب

    طرز تهیه رولت سیب

    همه ما کم و بیش با شیرینی رولت آشنا هستیم. بخش آشپزی مجله دلتا با طرز تهیه رولت سیب به روز…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۵۲ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۵۰ ب٫ظ

  3. نژادی

    ۱۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۴۳ ب٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  4. پرهام

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۷ ق٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  5. حسنی

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۱۸ ب٫ظ

    جالب بود.!

    پاسخ

  6. آقازاده

    ۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۹ ق٫ظ

    امتحانش کنین عالیه

    پاسخ

  7. عادل توکلی

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۰۹ ب٫ظ

    جالب بود

    پاسخ

  8. علی فرجی

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۱۱ ب٫ظ

    در تکمیل این مقاله :
    در ایران این غذا به آبادانی ها نسبت داده میشود که در جنگ ایران و عراق آبادانیها که به شهرهای دیگر آمدند این نوع غذا را به دیگران معرفی نمودند. آبادانیها سمبوسه را به لبنان نسبت میدهند و برای پوشش آن از خمیر پهن شده و نازک آغشته به آرد استفاده میکنند ضمن آنکه خیلی هم تند درست می کنند.
    مردم هم بیشتر سمبوسه رو بعنوان پیش غذایی تند می شناسند.
    البته دیده شده که بعضاً برنج را نیز مخلوط می کنند.
    بهرحال متشکرم

    پاسخ

  9. نامجو

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۷ ب٫ظ

    دوست دارم

    پاسخ

  10. بیگدلی

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۷ ب٫ظ

    خاطراتش هم مثل خودش دلچسبه…

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه نان کماج

نان کماج از نان‌های سنتی شهرهای همدان، اصفهان و قزوین است. حتما بسیاری از شما این نان را ب…