خانه آشپزی ژله خرده شیشه ؛ خاص و جذاب

انواع دسر

ژله خرده شیشه ؛ خاص و جذاب

۲۲
6
ژله خرده شیشه یا موزاییکی نوعی دسر است که تهیۀ آن وقت‌گیر است، ولی ارزش آن را دارد.
ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه یا موزاییکی از دسرهای شیک و زیبایی است که می‌توان برای مهمانی‌ها تهیه کرد. این دسر شبیه شیشه‌های رنگی است؛ به همین دلیل نام آن خرده شیشه است. ترکیب رنگ‌های شاد در ژله خرده شیشه باعث جذابیت این دسر می‌شود.

مواد لازم:

  • پودر ژله: حداقل ۲ تا ۳ طعم و رنگ مختلف
  • آب جوش: یک لیوان برای هر بسته ژله
  • آب سرد: سه چهارم لیوان برای هر بسته ژله
  • ژلۀ آلوئه‌ورا یا آناناس: یک بسته
  • بستنی نرم یا شیر: سه‌چهارم لیوان

طرز تهیه:

ژله خرده شیشه

دو یا چند رنگ ژله انتخاب کنید. هر کدام را جداگانه در یک لیوان آب جوش حل کرده، سپس سه‌چهارم لیوان آب سرد اضافه کنید. هر کدام از آن‌ها را در قالب جداگانه بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شوند.

ژله‌های سفت شده را از قالب جدا کنید و برش‌های مکعبی دو سانتی بزنید. سپس همه را با هم در قالب اصلی بریزید.

ژلۀ آلوئه‌ورا یا آناناس را در یک لیوان آب جوش حل کنید. سه‌چهارم لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه کرده، روی ژله‌های رنگی مکعبی بریزید. قالب را یکی دو بار به آرامی تکان دهید تا ژله به کف قالب برسد.

قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد. سپس از قالب خارج کنید.

شیر بهتر است یا بستنی؟

بستنی میزان شیرینی این ژله را دو برابر می‌کند و کالری بالایی دارد. برای همین بهتر است از شیر استفاده کنیم. اگر مشکلی با کالری ندارید و شیرینی زیاد هم نمی‌پسندید، می‌توانید از خامه استفاده کنید.

ژله خرده شیشه

چه قالبی برای ژله مناسب تر است؟

بهترین گزینه برای تهیۀ ژله، استفاده از قالب‌های پلاستیکی است. قالب‌های سیلیکونی چون نرم هستند، ممکن است جدا کردن ژله مشکل شود. قالب‌های فلزی هم خوب است. فقط ممکن است ژله در این قالب‌ها کمی ذوب شود. به همین دلیل قالب‌های پلاستیکی پیشنهاد می‌شوند.

بیشتر ببینید در آشپزی

۲۲ دیدگاه

  1. پرهام

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۸ ق٫ظ

    بد نبود

    پاسخ

  2. هاتف

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۴۹ ب٫ظ

    خوشمزه و زیبا

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…