خانه آشپزی گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی

غذاهای ملل

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی

۱۴
3
گراتن یک غذای لذیذ فرانسوی است که انواع گوناگون دارد. گراتن بادمجان و مرغ معروف‌ترین نوع گراتن است.
گراتن بادمجان

گراتن بادمجان و مرغ یکی از بهترین پیش‌غذاها برای مهمانی‌های رسمی است. درست کردن گراتن بادمجان بسیار ساده است و با صرف زمان کمی می‌توانید یک گراتن بادمجان و مرغ خوش‌طعم درست کنید.

مواد لازم:

  • فیلۀ مرغ: یک کیلوگرم
  • بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • سس بشامل: ۳ پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: 500 گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه:

گراتن بادمجان

فیله‌های مرغ را نگینی خرد کنید. آن‌ها را با پیاز نگینی، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن مزه‌دار کنید. چند ساعت در یخچال بگذارید تا فیله‌ها خوش‌طعم شوند. سپس فیله‌ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
بادمجان‌ها را حلقه‌ای کنید و روی آنها نمک بپاشید. پس از یک ساعت بشویید و سرخ کنید. سپس در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و کمی تفت دهید.

داخل یک ظرف پیرکس، سس بشامل بریزید. بادمجان‌ها را روی سس بگذارید. دوباره سس بریزید. سپس قارچ و فیله‌ها را اضافه کنید. در آخر روی همۀ مواد، پنیر پیتزا بریزید؛ به طوری که روی ظرف را بپوشاند.

ظرف را در فر یا مایکروویو بگذارید تا گراتن بادمجان آماده شود. وقتی روی پنیر پیتزا برشته و طلایی شد، گراتن آمادۀ سرو است.

نکات قابل توجه :

گراتن بادمجان

لایه‌ها را می‎توان تکرار کرد. مثلاً ۲ یا ۳ لایه‌ای درست کرد.

می‎شود حلقه‌های بادمجان را روی مرغ و قارچ گذاشت.

می‌توان به‌جای فیلۀ مرغ، از سینۀ مرغ استفاده کرد.

می‌توان گراتن‌ها را در قالب مافین درست و به صورت تک‌نفره سرو کرد.

همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالی است و غذا را خوش‌طعم می‌کند.

  • مرغ سوخاری

    کیوسکی ، مرغ سوخاری اوکراینی

    کیوسکی یا کیفسکی یک غذای روسی _ اوکراینی است که در اصل نوعی مرغ سوخاری به حساب می‌آید. این…
  • طرز تهیه پنکیک

    پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک ؟

    نکیک قاشقی یا مینی پنکیک در واقع کیک کوچکی است که به خاطر ظاهر بامزه اش، جذابیت خاصی به خص…
  • طرز تهیه خورشت آلو

    خورشت آلو ؛ خورشت ترش ایرانی

    خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در …
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۴ دیدگاه

  1. نیکی

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۵ ق.ظ

    بنظر م خوشمزه باشه

    پاسخ

  2. مقدم

    ۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۲ ق.ظ

    حتما خوشمزس

    پاسخ

  3. کوروش

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۰۴ ب.ظ

    خدارو شکر دیگه اینجا دیگه کسی نظر نداد

    پاسخ

  4. رفیعی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۰۳ ب.ظ

    خیلی عالی مرسی

    پاسخ

  5. ملکی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۲۷ ب.ظ

    من غذاهای عالی و بی نظیر اینجوری رو خیلی میپسندم

    پاسخ

  6. بزرگی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۹ ب.ظ

    باید خوشمزه باشه باید تستش کرد

    پاسخ

  7. رضوی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۲۵ ب.ظ

    به نظر خوشمزه میاد

    پاسخ

  8. نامجو

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۵۱ ب.ظ

    عالی و خوشمزه

    پاسخ

  9. کاشی پور

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۳۲ ب.ظ

    لذیذ

    پاسخ

  10. عادل توکلی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۱۲ ب.ظ

    اطلاعات مفیدی بود

    پاسخ

  11. یوسفی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۷ ب.ظ

    باید خوشمزه باشه

    پاسخ

  12. پرهام

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۶ ب.ظ

    کاش دستور سس هم بود

    پاسخ

  13. پرهام

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۶ ب.ظ

    کاش دستور سس هم بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۳۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۰ ق.ظ

      روی کلمه سس بزنید، لینک مطلب هست

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.