خانه آشپزی سالاد ماکارونی ؛ یک پیش غذای کامل(+ویدئو)

انواع سالاد

سالاد ماکارونی ؛ یک پیش غذای کامل(+ویدئو)

۱۲
3
سالاد ماکارونی بسیار ساده است و سریع آماده می‌شود. این سالاد خوش‌مزه را با مواد گوناگونی می‌توان درست کرد.
سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که بیشتر به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. البته این سالاد به‌عنوان یک غذای کامل هم مصرف می‌شود.

سالاد ماکارونی را می‌توان با مواد محدودتری هم تهیه کرد یا موادی بنا به سلیقه به آن افزود. مثلاً در دستور زیر می‌توان هویج و نخودفرنگی را از مواد حذف و به‌جای ژامبون از تن ماهی یا فیلۀ مرغ استفاده کرد. همچنین می‎توان زیتون و پیازچه هم به این سالاد افزود.

مواد لازم:

  • خیار شور: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • ماکارونی فرمی: یک بسته
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • نخودسبز: ۲۰۰ گرم
  • ذرت شیرین: ۲۵۰ گرم
  • ژامبون مرغ: ۳۰۰ گرم
  • لیموترش: یک عدد
  • سس مایونز: ۵۰۰ گرم
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیر پارمزان در صورت تمایل

طرز تهیه:

سالاد ماکارونی

ماکارونی را در قابلمۀ آب جوش که به آن روغن‌زیتون و نمک اضافه کردیم، می‌ریزیم. ماکارونی باید به‌قدری بپزد که نرم شود.

سالاد ماکارونی

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم، روغن و نمک بیشتری بریزیم تا طعم ماکارونی‌ بهتر شود.

هنگام آبکش کردن چند بار روی ماکارونی آب خنک می‌گیریم تا کاملاً سرد شود.

ذرت و نخودفرنگی را می‌پزیم. ژامبون، فلفل‌دلمه‌ای و خیارشور را نگینی خرد می‌کنیم. هویج را هم رنده می‌کنیم. سپس تمام این مواد را با ماکارونی پخته شده، مخلوط می‌کنیم.

لیموترش را آب می‌گیریم. برای درست کردن سس سالاد ماکارونی، در ظرفی سس مایونز می‌ریزیم و به آن فلفل و آب لیموترش  افزوده و هم می‌زنیم. سس را به سالاد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا به خورد مواد رود و به‌خوبی مخلوط شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سرپوشیده می‌ریزیم و یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا بیفتد.

در صورت تمایل، هنگام سرو می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی سالاد ماکارونی بریزید.

ویدئوی آموزش تهیه سالاد ماکارونی:

  • تارت گوجه و ریحان

    تارت گوجه و ریحان

    تارت گوجه و ریحان یک فینگر فود خوش‌طعم و سبک ایتالیایی است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آر…
  • شامی هویج

    شامی هویج اصفهانی

    شامی هویج یکی از غذاهای محلی و خوشمزه اصفهان است که با یک سس خوش‌طعم و معطر درست می‌شود. ش…
  • کوکی بادام زمینی

    کوکی بادام‌زمینی؛ روش پخت

    کوکی بادام زمینی یکی از شیرینی‌های خاص و یک عصرانه‌ دلچسب در کنار شیر، چای یا قهوه است. ای…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۲ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۳۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۴۰ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. بزرگی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۱۴ ب٫ظ

    خوشمزه و مقوی

    پاسخ

  3. پرهام

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۶ ق٫ظ

    پر از کالریه افراد چاق پرهیز کنند

    پاسخ

  4. كاشي پور

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۲ ب٫ظ

    غذای مورد علاقه

    پاسخ

  5. عادل توکلی

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۴۴ ب٫ظ

    خوب بود

    پاسخ

  6. مقدم

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۴۵ ب٫ظ

    واقعا خوشمزس

    پاسخ

  7. روزبهاني

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۱ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  8. آقازاده

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۱ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  9. رفیعی

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۹ ب٫ظ

    عالی و خوشمزه ممنونم

    پاسخ

  10. نامجو

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۰۱ ب٫ظ

    دوست دارم

    پاسخ

  11. هاتف

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۵ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  12. یوسفی

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۸ ق٫ظ

    خوشمزه هست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یک فینگر فود خوش‌طعم و سبک ایتالیایی است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آر…