خانه آشپزی تازه نگه داشتن سبزیجات ؛ به همین راحتی

ترفندهای آشپزی

تازه نگه داشتن سبزیجات ؛ به همین راحتی

۱۱
6
178
در این مطلب روش بلانچ کردن را آموزش می‌دهیم تا بیشتر از طعم و تازگی سبزیجات لذت ببرید.
آموزش
بلانچ کردن یک تکنیک آشپزی است که با آموزش آن می‌توان سبزیجات و برخی مواد غذایی دیگر را با حفظ طعم و رنگ برای مدتی طولانی نگهداری کرد. استفاده از این روش آنزیم‌هایی را که باعث فساد و از بین رفتن طعم و رنگ سبزیجات می‌شوند، متوقف می‌کند.
از سبزیجات بلانچ شده می‌توان در انواع سالاد، انواع دیپ یا به تنهایی استفاده کرد.
پیشنهاد می‌شود آموزش بلانچ سبزیجات را حتماً دنبال کنید.

مواد لازم:

  • سبزیجات به اندازه و نوع دل‌خواه
  • آب به‌ازای هر نیم کیلو سبزیجات: ۳ لیتر
  • یخ به‌ازای نیم کیلو سبزیجات: ۵۰۰ گرم
  • نمک به‌ازای هر ۳ لیتر آب: نصف پیمانه

طرز تهیه:

آموزش

داخل یک قابلمۀ بزرگ آب را جوش بیاورید و نمک را اضافه کنید. نمک به حفظ رنگ سبزیجات کمک می‌کند.

در صورتی که سبزیجات نیاز به پوست کنده شدن یا خرد شدن دارند، قبل از گذاشتن در آب جوش این کار را انجام دهید تا از اکسیده شدن سبزیجات جلوگیری شود.

سپس سبزیجات را در آب جوش بگذارید. اکثر سبزیجات بین ۲ تا ۵ دقیقه برای بلانچ کردن زمان لازم دارند. مراقب باشید سبزیجات بیش از حد نپزند. چون در این روش سبزیجات نباید نرم شوند.

پس از اینکه سبزیجات بلانچ شدند، فوراً از آب جوش دربیاورید. آن‌ها را داخل ترکیب آب و یخ بگذارید تا روند پخته شدن متوقف شود. سبزیجات را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی کاملاً خارج شود.

با این شیوه می‌توانید سبزیجات را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید از آن‌ها استفاده کنید. سبزیجات بلانچ شده را به تنهایی یا کنار غذا‌های دیگر میل کنید و لذت ببرید.

  • نان زیره

    نان زیره ، بپز ببین لذیذه

    نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن زیره و سیاه‌دانه، علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی…
  • پنیر

    پنیر محلی فارمر را می شناسید؟

    پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی نوعی پنیر است که با شیر، ماست چکیده و خامۀ ترش درست می‌شود…
  • تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی

    تارت راتاتویی غذایی فرانسوی و سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارد و به سلامت دستگاه گ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. عادل توکلی

    ۳۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۴۹ ب.ظ

    مفید بود

    پاسخ

  2. هاتف

    ۲۷ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۶ ب.ظ

    جدید بود ممنون

    پاسخ

  3. حسنی

    ۲۷ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۴ ب.ظ

    خیلی عالی ممنون

    پاسخ

  4. رفیعی

    ۲۷ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۲۹ ق.ظ

    ممنون عالی بود

    پاسخ

  5. هوشمند

    ۲۷ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ق.ظ

    جالب بود

    پاسخ

  6. ناشناس

    ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۸ ب.ظ

  7. پرهام

    ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۰۰ ب.ظ

    خوب بود

    پاسخ

  8. سعادت

    ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۹ ب.ظ

    آموزش بسیار خوبی بود
    ممنون از سایت خوب دلتا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۴۹ ب.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  9. کاشی پور

    ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۲۵ ب.ظ

    خیلی خوب

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۳۸ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.