خانه آشپزی طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

پیش غذا

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

۱۷
13
213
قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای ساده، شیک و خوش‌مزه است که به راحتی آماده و سرو می‌شود.
قارچ

قارچ یکی از مواد غذایی خوش‌مزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. می‌توان با آن غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آن‌ها قارچ شکم‌پر است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای کامل و مفید است.

در این مطلب با طرز تهیه چند نوع قارچ شکم‌پر آشنا می‌شوید.

قارچ شکم پر

قارچ شکم‌پر با خامه بروکلی

قارچ

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • بروکلی: یک عدد
  • سیر: 2 حبه
  • پنیر خامه‌ای به میزان لازم
  • قارچ بزرگ: 8 عدد
  • سینۀ بوقلمون: یک عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

ساقۀ قارچ‌ها را ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید.

در تابه‌ای روغن داغ کنید. سپس بروکلی، پیاز، ساقۀ قارچ، سیر و کمی نمک در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند، آن‌ها را له کنید تا شبیه پوره شوند. این پوره، خامۀ بروکلی است.

پنیر و سینۀ بوقلمون خرد شده را به خامه بیفزایید.

داخل قارچ‌ها را از مواد پر کنید و کمی جعفری روی آن‌ها بپاشید. 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجۀ سانتی‎گراد بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با پنیر

قارچ

مواد لازم:

  • قارچ بزرگ به تعداد دل‌خواه
  • پنیر پیتزای سفید و زرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

داخل قارچ‌ها را خالی کنید. به آن‌ها کمی نمک بزنید تا مزه‌دار شوند. سپس با پنیر پر کنید و در ظرف مناسب بگذارید.

روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در فر بگذارید.

قارچ شکم‌پر با اسفناج و پنیر

قارچ

مواد لازم:

  • قارچ بزرگ: ۲۰ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • اسفناج: 500 گرم
  • پنیر موزارلا: یک لیوان
  • پنیر پارمزان: یک لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ساقۀ قارچ‌ها را جدا کرده و خرد کنید. سپس آن‌ها را با سیر له شده و کره، تفت دهید تا نرم شوند.
اسفناج را خرد کنید و پس از این‎که آب اضافی آن گرفته شد، به مواد بیفزایید. نمک و فلفل به میزان لازم به مواد بزنید و قارچ‌ها را پر کنید.
هر 2 نوع پنیر را روی مواد بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با گوشت چرخ‌کرده

قارچ

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ بزرگ: 8 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
  • ذرت پخته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و ذرت را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

قارچ‌ها را با مواد پر کنید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

  • نان زیره

    نان زیره ، بپز ببین لذیذه

    نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن زیره و سیاه‌دانه، علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی…
  • پنیر

    پنیر محلی فارمر را می شناسید؟

    پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی نوعی پنیر است که با شیر، ماست چکیده و خامۀ ترش درست می‌شود…
  • تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی

    تارت راتاتویی غذایی فرانسوی و سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارد و به سلامت دستگاه گ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۷ دیدگاه

  1. هیوا

    ۲۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۰۵ ب.ظ

    حتما میل کنید

    پاسخ

  2. شایگان

    ۲۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۳ ق.ظ

    عالی

    پاسخ

  3. ثابتی

    ۲۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۰۱ ق.ظ

    ممنون بسیار لذت بردم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۲ ب.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. مهدی فراهانی

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۴ ب.ظ

    بسیار عالی و خوشمزه

    پاسخ

  5. کاشی پور

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۵۴ ب.ظ

    بسیار لذیذ

    پاسخ

  6. حامد مدبر

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۰۷ ب.ظ

    خوب بود

    پاسخ

  7. حامی

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۰۶ ب.ظ

    به به

    پاسخ

  8. پرهام

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۴ ب.ظ

    امتحان میکنم ممنون

    پاسخ

  9. میرعبدالباقی

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۱ ب.ظ

    فقط قارچ کبابی

    پاسخ

  10. هاتف

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۰ ب.ظ

    زیبا و خوشمزه

    پاسخ

  11. ماكان

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۹ ب.ظ

    چه جالب و متفاوت
    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۵ ب.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  12. رفيعي

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۸ ب.ظ

    جالب بود
    ممنون

    پاسخ

  13. يزداني

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۶ ب.ظ

    چقدر جالب و خوشمزه

    پاسخ

  14. مسرور

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۴ ب.ظ

    واای چقدر جالب
    به نظر خوشمزه میاد
    من عاشق قارچم😋😋👌🏻👌🏻👌🏻

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۵ ب.ظ

      حتما امتحانش کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.