خانه آشپزی فوت و فن های تهیه سالاد الویه خوشمزه

انواع سالاد

فوت و فن های تهیه سالاد الویه خوشمزه

۱۳
8
309
با به کار بردن چند فوت و فن ساده، یک سالاد الویه خوش‌مزه درست کنید.
سالاد الویه

سالاد الویه غذایی است که همۀ ما به خوبی با آن آشنا هستیم. این غذا یکی از معروف‎ترین غذاهای کشور روسیه است که به سبب طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. جالب است بدانید غذای شب سال نو میلادی در این کشور سالاد الویه است.

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • سینۀ مرغ: یک عدد
  • خیارشور: ۲۰۰ گرم
  • هویج متوسط: ۲ عدد (در صورت تمایل)
  • نخود‌فرنگی: ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به میزان لازم
  • آب‌لیمو: یک تا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سالاد الویه

 

مرغ، نخودفرنگی و هویج را با کمی آب‌لیمو، ادویه و پیاز می‌پزیم. پس از پخت، مرغ را ریش‌ریش می‌کنیم.

سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را آب‌پز می‌کنیم. سپس آن‎ها را به صورت نگینی، ریز خرد می‌کنیم. می‌توان سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را رندۀ ریز کرد.

هویج را هم نگینی خرد می‌کنیم. در صورت تمایل هویج اضافه کنید. چون هویج از مواد اصلی سالاد الویه نیست.

خیارشورها را هم نگینی و ریز خرد می‌کنیم. سپس همۀ مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

سس مایونز برای مخلوط شدن با مواد مقداری غلیظ است. برای رقیق کردن و خوش‌طعم‌ شدن غذا، 4 قاشق غذاخوری سس را با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و 2 قاشق غذاخوری آب مرغ، مخلوط می‌کنیم. مقدار کمی نمک و فلفل افزوده و با مواد مخلوط می‌کنیم.

نکات طرز تهیه سالاد الویه:

سالاد الویه

 

  • برای خوش‌طعم کردن این سالاد، هویج را با کمی شکر یا عسل، بخارپز کرده و نگینی خرد کنید.
  • افزودن فلفل‌دلمه‌ای، ذرت یا کالباس به سالاد الویه توصیه نمی‌شود، زیرا طعم غذا را از بین می‌برند.
  • چاشنی و ادویۀ مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آب‌لیموی تازه است. آب‌لیمو را فقط باید به اندازه‌ای اضافه کرد که بوی تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
  • بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن، بشویید. نگینی و خیلی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را در سبدی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. این کار باعث می‌شود سالاد آب نیندازد و بوی ترشیدگی نگیرد.
  • از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور خودداری کنید، زیرا این کار باعث می‌شود سالاد الویه آب بیندازد.
  • برای این‎که ماندگاری این غذا بیشتر شود، فقط به میزان مصرف هر وعده سس مایونز اضافه کنید. در غیر این صورت به سرعت فاسد می‌شود.
  • نان زیره

    نان زیره ، بپز ببین لذیذه

    نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن زیره و سیاه‌دانه، علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی…
  • پنیر

    پنیر محلی فارمر را می شناسید؟

    پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی نوعی پنیر است که با شیر، ماست چکیده و خامۀ ترش درست می‌شود…
  • تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی

    تارت راتاتویی غذایی فرانسوی و سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارد و به سلامت دستگاه گ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. پرهام

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۵ ق.ظ

    دوست دارم

    پاسخ

  2. حسنی

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۷ ب.ظ

    الویه خیلی خوشمزس.مرسی از مجله دلتا بابت این مطلب

    پاسخ

  3. ناشناس

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۵ ب.ظ

    با تشکر

    پاسخ

  4. رضا اسعدی

    ۲۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۷ ق.ظ

    عالی

    پاسخ

  5. هیوا

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۴۵ ب.ظ

    چ رنگ و لعابی

    پاسخ

  6. دهنوی

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۳۴ ب.ظ

    دلم ضعف رففففففففت :)))

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۴۷ ب.ظ

      آخی

      پاسخ

  7. امیری

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۲ ب.ظ

    Ok good

    پاسخ

  8. نامجو

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

  9. یوسفی

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۷ ب.ظ

    اینجور که گفتید مثل اینکه خوشمزه میشه باید امتحان کرد

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۴۸ ب.ظ

      حتما امتحان کنید

      پاسخ

  10. ناشناس

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۹ ب.ظ

    الویه بسیار خوشمزه

    پاسخ

  11. خانم طلوعی

    ۲۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۳ ق.ظ

    بسیارخوشمزس

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.