کوفته برنجی به روش تهرانی‌ها

۱۴
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش‌های مختلف و مواد مختلف تهیه می‌شود. یکی از این کوفته ها، کوفته برنجی است.
کوفته برنجی

مرحله اول

برنج و لپه را از قبل به صورت جداگانه خیس کنید و بپزید. گوشت چرخ شده، برنج و لپه را مخلوط کنید. برای اینکه کوفته برنجی منسجم و یکدست شود بهتر است کمی از لپه را به صورت میکس شده به مواد بیفزایید. ۲۶۰ گرم از سبزی خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچی را همراه مقداری ادویه و نیمی از پودر لیمو عمانی به مواد گوشتی اضافه کنید و خوب ورز دهید.

مرحله دوم

اجازه دهید مواد چند ساعت در یخچال استراحت کند. در قابلمه‌ای مناسب، پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. مابقی سبزی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید. قابلمه کمی بزرگ باشد تا کوفته‌ها هنگام پخت روی هم سوار نشوند و فضای کافی برای افزایش ابعاد کوفته باشد. آب را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.

مرحله سوم

مایه کوفته را یکبار دیگر ورز دهید و گلوله‌هایی به اندازه متوسط درست کنید. وسط گوشت را گود کنید و مقداری از مواد میانی را داخل آن قرار دهید. با دست مواد را خوب بفشارید تا کوفته حسابی محکم شود. برای سهولت کار، ظرف آبی دم دست داشته باشید و هر بار کمی دست را مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبد.

مرحله چهارم

برای امتحان یک گلوله کوچک درست کنید و در آب کوفته بیاندازید اگر بعد از ۱۰ دقیقه کوفته از هم باز نشد، می‌توانید باقی کوفته‌ها را در قابلمه قرار دهید. کوفته‌ها را آرام در قابلمه قرار دهید تا ترک نخورَد برای این کار می‌توان از یک کفگیر کمک گرفت. دقت کنید زمانی که کوفته‌ها را در آب انداختید بهتر است آب روی کوفته را گرفته باشد و نباید غل‌غل کند. در اواسط زمان پخت لیمو عمانی، آبغوره، زرشک و نمک را اضافه کنید.

پس از پخته شدن کوفته برنجی، حرارت را زیاد کنید تا آب کوفته غلیظ شود و به صورت سس درآید. کوفته شما حاضر است.نوش جان.

۱۴ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۹ تیر ۱۴۰۱ در ۸:۵۰ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۰ تیر ۱۴۰۰ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۲ آبان ۱۳۹۹ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

  4. پرهام

    ۲۹ تیر ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۶ ق٫ظ

    زیاد خوشمزه نیست

    پاسخ

  5. حامد مدبر

    ۲۴ تیر ۱۳۹۸ در ۴:۲۶ ب٫ظ

    درستش میکنم

    پاسخ

  6. رضا اسعدی

    ۲۳ تیر ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۱ ق٫ظ

    به به

    پاسخ

  7. دانش

    ۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۰۶ ق٫ظ

    درود بر کارکنان مجله دلتا
    بسیا ر کار فرهنگی واطلاعات خوب به خوانندگان میدهند

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۹:۳۰ ق٫ظ

      مرسی از همراهی شما

      پاسخ

  8. خانم طلوعی

    ۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۵۷ ب٫ظ

    به به غذای اصیل ایرانی

    پاسخ

  9. غفاری

    ۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۱۷ ب٫ظ

    خیلی غذای خوشمزه ایه

    پاسخ

  10. کاشی پور

    ۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱:۵۴ ب٫ظ

    غذایی بی رقیب و کامل

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۹:۳۰ ق٫ظ

      موافقم

      پاسخ

  11. نامجو

    ۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱:۲۲ ب٫ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  12. شهرام

    ۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱:۱۵ ب٫ظ

    فوق العادست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…