خانه آشپزی همبرگر خانگی مخصوص

فست فود

همبرگر خانگی مخصوص

۱۱
9
همبرگر را به آسانی می‌توانید در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
همبرگر

همبرگر از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. به همین دلیل برگرهای دیگر مانند چیزبرگر، چیکن برگر و… به وجود آمدند. همبرگر در ایران هم محبوبیت زیادی دارد و کمتر کسی آن را دوست ندارد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید، می‌توانید آن را با سویا درست کنید.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • نان همبرگر: ۴ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

همبرگر

پیاز را رنده کرده، در صافی می‌ریزیم و با قاشق فشار می‌دهیم تا آب آن خارج شود. سیر را هم ریز رنده می‌کنیم.

گوشت چرخ‌کرده را روی سطح صافی مانند تخته گوشت، پهن می‌کنیم. سپس پیاز و سیر رنده شده را روی گوشت می‌ریزیم.

تخم‌مرغ را روی گوشت می‌ریزیم. سپس مقداری نمک و فلفل به مواد افزوده، گوشت را با موادی که روی آن ریخته‌ایم خوب ورز می‌دهیم.

آرد سوخاری را کم‌کم روی گوشت می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم. اگر مایۀ همبرگر هنوز شل بود، می‌توانیم آرد سوخاری اضافه کنیم تا مایۀ منسجمی داشته باشیم.

مایۀ همبرگر را ۴ قسمت کرده و هر قسمت را با دست گرد می‌کنیم.

هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک می‌گذاریم و با دست آن را به شکل دایره پهن می‌کنیم. باید دقت کرد همبرگرها نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه نازک که زود بسوزد.

روی همبرگرها هم پلاستیک می‌کشیم و یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

داخل تابه کمی روغن می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم. سپس  پلاستیک روی همبرگر را بر‎می‌داریم و آن را در تابه می‌گذاریم.

ابتدا گوشت کمی آب می‌اندازد. کمی حرارت را بیشتر می‌کنیم تا آب آن خشک شود. سپس آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

پس از این‎که همبرگرها سرخ شدند، داخل نان‌ها را سس می‌زنیم و با همبرگر، خیارشور، پیاز، کاهو و گوجه پر می‌کنیم.

  • بزقرمه

    بزقرمه، غذای سنتی کرمان

    بزقرمه از غذاهای سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مفید است و طرز ته…
  • شربت سیب

    دو روش تهیه شربت سیب

    با داشتن هر نوع سیب درختی در منزل، کمی شکر، دارچین و هل می‌توانید یک شربت سیب خوشمزه تهیه …
  • سوسیس بندری

    سوسیس بندری، طرز تهیه آسان

    سوسیس بندری نوعی خوراک نیمه‌ فوری است که ویژگی اصلی آن تند بودن است. درواقع سوسیس بندری یک…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. پرهام

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۴۲ ب٫ظ

    بیرون بخور وقتتو حروم نکن

    پاسخ

  2. پرهام

    ۲۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۴۲ ب٫ظ

    بیرون بخور وقتتو حروم نکن

    پاسخ

  3. کاشی پور

    ۲۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۳ ق٫ظ

    سالم وبهداشتی ولذیذ

    پاسخ

  4. نمازی

    ۲۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

    جالب بود و کاربردی

    پاسخ

  5. سعدی

    ۲۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۰:۰۲ ق٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  6. سعیدرستمی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۰۴ ب٫ظ

    بمب خوشمزه

    پاسخ

  7. خانم طلوعی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۴۲ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  8. نامجو

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۶ ب٫ظ

    خوشمزه وعالی

    پاسخ

  9. نامجو

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۵ ب٫ظ

    خوش مزه وعالی

    پاسخ

  10. میرعبدالباقی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۱۲ ب٫ظ

    گوشت غذایی لذیذ است

    پاسخ

  11. هاتف

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۱۱ ب٫ظ

    غذایی که در خانه درست شود عالی است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

بزقرمه، غذای سنتی کرمان

بزقرمه از غذاهای سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مفید است و طرز ته…