خانه آشپزی سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل

انواع سالاد

سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل

۱۱
14
سالاد اندونزی به خاطر مواد مغذی که دارد، به‌عنوان میان‌وعده یا شام سبک پیشنهاد می‌شود.
سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهای کشور اندونزی است و به خاطر طعم خوبی که دارد، در سراسر جهان شناخته شده است. این سالاد خوش طعم، در ایران هم طرفداران زیادی دارد و در اکثر رستوران‌ها سرو می‌شود. سالاد اندونزی را می‌توان به‌عنوان یک پیش‌غذای کامل مصرف کرد.

مواد لازم:

  • هویج: ۲ عدد
  • خیارشور: ۴ عدد
  • ذرت: نصف پیمانه
  • کالباس: نصف پیمانه
  • کلم قرمز: یک پیمانه
  • کلم سفید: ۲ پیمانه
  • نخودفرنگی: نصف پیمانه
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • کشمش پلویی به میزان دل‌خواه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سالاد اندونزی

هویج‌ها را بخارپز می‌کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود. برگ کلم‌های سفید و قرمز را می‌شوییم و روی تخته با برش‌های نازک و رشته‌ای خرد می‌کنیم. نازک و رشته‌ای خرد کردن کلم‌ها باعث زیبا شدن سالاد می‌شود.

ذرت و نخودفرنگی را می‌گذاریم خوب بپزند، ولی له نشوند. می‌توان از کنسرو نخودفرنگی و ذرت هم استفاده کرد. ولی اگر مواد تازه مصرف شوند، خاصیت بیشتری دارند.

در کاسه‌ای بزرگ، کلم سفید و قرمز خرد شده را با ذرت و نخودفرنگی مخلوط می‌کنیم. هویچ‌های بخارپز شده را روی مواد رنده می‌کنیم.

خیارشورها را نگینی خرد کرده و به مواد می‌افزاییم.

کالباس را هم روی تخته نازک و رشته‌ای برش می‌دهیم و با کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می‌کنیم. سپس نمک، فلفل و سس مایونز را با مواد مخلوط می‌کنیم تا کاملاً سس به خورد مواد رود.

سالاد را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و سلفون می‌کشیم. یک تا دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.

در این نوع سالاد می‌توان هر کدام از مواد را حذف کرد و جایگزین دیگری قرار داد.

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. کاشی پور

    ۲۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۲۷ ب.ظ

    به به عالی

    پاسخ

  2. سعیدرستمی

    ۱۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۴۵ ب.ظ

    خوشمزه و لذیذ

    پاسخ

  3. پرهام

    ۱۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۵۳ ب.ظ

    ماکارانی بهش اضافه کنی میشه سالاد ماکارانی خودمون

    پاسخ

  4. نیکی

    ۱۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۵ ب.ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  5. نامجو

    ۱۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۵۴ ق.ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  6. سعدی

    ۱۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۵۱ ق.ظ

    خیلی خوب بود،
    ولی باید داریوش گونه زیست
    تا همه در کنار هم به نیکی و
    خوشی زندگی کنیم….

    پاسخ

  7. گنجی

    ۱۸ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۰ ب.ظ

    یه غذای کامل ✔✔

    پاسخ

  8. مسرور

    ۱۸ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۹ ب.ظ

    به به بسیار خوشمزه و لذیذ
    دلم خواست

    پاسخ

  9. نعمت زاده

    ۱۸ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۲۵ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  10. خانم طلوعی

    ۱۸ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۱۰ ب.ظ

    خیلی مقوی وخوشمزس

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.