خانه آشپزی طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

فست فود

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

۲۲
16
خانواده و دوستان خود را برای مهمانی دعوت کرده و آن‎ها را با مرغ سوخاری خوش‌مزه شگفت‌زده کنید!
مرغ سوخاری
راز خوش‌مزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دل‌چسب در مرینت کردن یا همان مزه‌دار کردن مرغ با انواع ادویه‌ها و پوشاندن آن با تکه‌های نان است.

مرغ سوخاری را می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. این دستورالعمل آسان و سریع را برای بال مرغ سوخاری هم استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

مرغ سوخاری رستورانی

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد سوخاری: یک فنجان
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
  • پونۀ کوهی: یک قاشق چای‌خوری
  • ریحان خشک: یک قاشق چای‌خوری
  • ران مرغ: ۶ عدد
  • نان ساندویچی خشک خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری:

تخم‌‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را به تخم‌مرغ بیفزایید. آرد سوخاری را در کاسۀ دیگری بریزید. فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، پونۀکوهی و ریحان خشک را اضافه کنید. تمام مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

ران‌های مرغ را در کاسه‌ای بگذارید. نمک و فلفل سفید را به آن افزوده و مخلوط کنید. آن را یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه‌دار شود.

سپس تکه‌های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط آرد و ادویه، مخلوط تخم‌مرغ و در آخر خرده‌های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه‌های مرغ، آن‌ها را در تابه با روغن داغ، سرخ کنید.

مرغ سوخاری ترد و خوش‌مزه آمادۀ سرو است. می‌توانید در کنار سیب‌زمینی سرخ شده میل کنید و از آن لذت ببرید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

۲۲ دیدگاه

  1. سعیدرستمی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۱۷ ب٫ظ

    خوشمزس و لذیذ

    پاسخ

  2. نیکی

    ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

    بسیاری خوشمزس

    پاسخ

  3. مسرور

    ۱۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۰۷ ب٫ظ

    واقعا لذیذ و خوشمزه هست

    پاسخ

  4. مقدم

    ۱۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۶ ق٫ظ

    سوخاری یکی از لذت های دنیاس
    بخصوص اسپایسیش??

    پاسخ

  5. میرعبدالباقی

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۶ ب٫ظ

    ادویه شرط اصلی مرغ سوخاری است

    پاسخ

  6. هاتف

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۴ ب٫ظ

    به شرط تازه بودن مواد اولیه عالی است

    پاسخ

  7. آقازاده

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۳۷ ب٫ظ

    بسیار عالی غذای فوق العاده ای هست

    پاسخ

  8. چهاردولی

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۳۶ ب٫ظ

    خیلی خوشمزس

    پاسخ

  9. پیمان

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۸ ق٫ظ

    چه جالب
    این دفعه خودم تو خونه درست میکنم

    پاسخ

  10. اشکان

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۲ ق٫ظ

    یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای روی زمین

    پاسخ

  11. شایگان

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۰ ق٫ظ

    خوشمزه ترین غذا

    پاسخ

  12. خانم طلوعی

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۵۶ ق٫ظ

    بسیارخوشمزس

    پاسخ

  13. سرکان

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۵۲ ق٫ظ

    ممنونم بسیار مفید بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  14. على سيار

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۵۱ ق٫ظ

    واقعا جالبه که تو وب سایت ملکى ،انقدر نکات ومطالب اموزنده ومفید وجود دارد
    ممنون از تهیه کنندگان مجله دلتا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۳ ق٫ظ

      مرسی از همراهیتون

      پاسخ

  15. غفاری

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۴۸ ق٫ظ

    غذای خوبیه ولی خیلی روغن میبره ضرر داده

    پاسخ

  16. سعدی

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق٫ظ

    خیلی خیلی خوب بود

    پاسخ

  17. سعدی

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۴۶ ق٫ظ

    بسیار عالی و مفید بود، تا سر حد اشتها

    پاسخ

  18. مسرور

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۰ ق٫ظ

    من عــــــاشق مرغ سوخاریم
    عالیه
    بینظیره

    پاسخ

  19. صلابت

    ۱۳ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۰ ق٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  20. ناشناس

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۳ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…