خانه آشپزی میرزا قاسمی، طعم اصیل شمالی

میرزا قاسمی، طعم اصیل شمالی

۱۵
7
میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب شمالی است که در همه جای کشور طرفدار دارد.
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی صرف می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. میرزا  قاسمی را می‌توان به ‌عنوان پیش غذا با نان یا مانند خورشت با کته سرو کرد. سیر چاشنی اصلی این غذا است که عطر و طعم خوبی به آن می‌دهد. برای آشنایی با طرز تهیه میرزا قاسمی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه میرزا قاسمی

  • بادمجان متوسط: ۳ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۴ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

بادمجان‌ها را به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنید. بعد از کباب شدن، پوست آنها را جدا کنید. اگر در فر کباب می‌کنید، با دمای بالا حدود ۴۰ دقیقه زمان دهید. اگر توانستید روی زغال کباب کنید، زیرا کباب کردن بادمجان‌ها روی زغال طعم دودی دلچسبی به آنها می‌دهد.

اگر بادمجان‌ها را روی زغال یا گاز کبابی کردید، به کمک یک کاسه آب پوست‎ آنها را جدا کنید، چون پوست بادمجان خشک و شکننده می‌شود. ولی اگر در فر کباب شود، پوست به راحتی جدا می‌شود. به هیچ وجه از بادمجان سرخ شده برای تهیه این غذا استفاده نکنید؛ حتما بادمجان باید کبابی شود.
بادمجان‌ را ساطوری کنید تا حالت پوره بگیرد؛ سپس در روغن داغ حدود یک ربع تفت دهید و کمی زردچوبه به آن بزنید. سیرهای رنده شده را به آن افزوده و دوباره تفت دهید.

در این فاصله، گوجه‌ها را پوره یا رنده کنید. روی حرارت بگذارید تا آب گوجه‌ها کشیده شود.

گوجه‌ها را به بادمجان‌های در حال تفت بیفزایید و در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه در مقدار کمی روغن هم بزنید تا ببندد؛ سپس به میرزا قاسمی اضافه کنید. میرزاقاسمی به همین سادگی آماده است. پیشنهاد می‌کنیم آن را در کنار سیرترشی یا زیتون پرورده میل کنید و لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای محلی “طرز پخت خورشت ماست اصفهانی” را مطالعه کنید.

  • طرز تهیه میگو پلو

    میگو پلو؛ زعفرانی و خوشمزه

    میگو پلو از قدیمی‌ترین غذاهای جنوبی است که علاوه بر طعم و بوی بسیار خوبی که دارد یک وعده ع…
  • طرز تهیه خوراک جگر

    طرز تهیه خوراک جگر

    اگر از غذاهای برنجی خسته شده‌اید و می‌خواهید یک غذای خوشمزه و لذیذ نانی را سرو کنید؛ خوراک…
  • سالاد الویه

    سالاد الویه و نکات طلایی تهیه آن

    سالاد‌ تقریبا جزو بهترین انتخاب‌ها برای صرف یک وعده‌ غذایی سبک به شمار می‌رود. خوشبختانه ت…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۵ دیدگاه

  1. پرهام

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۶ ب٫ظ

    ممنون از زحمات شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۰۶ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. سعیدرستمی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۱۸ ب٫ظ

    غذایی ساده و دلچسب

    پاسخ

  3. رفیعی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۴۱ ب٫ظ

    غذاهای شمالی همشون عالیییییییی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۰ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  4. ماکان

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۲ ب٫ظ

    بهترین غذای ایرانی

    پاسخ

  5. رضایی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۱ ب٫ظ

    به به بهترین غذایی که خوردم

    پاسخ

  6. میر عبدالباقی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۰ ب٫ظ

    واقعا عالی

    پاسخ

  7. هاتف

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۵۹ ب٫ظ

    غذایی ساده و دلچسب

    پاسخ

  8. هایک

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۳۱ ب٫ظ

    خیلی خوبه

    پاسخ

  9. نیکی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۱۹ ب٫ظ

    غذای خوشمزه ایه
    جاتون خالی الان نهارمیرزاقاسمی داشتم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۱۹ ب٫ظ

      به به! نووووووش جان

      پاسخ

  10. رضایی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۷ ب٫ظ

    غذای بدی نیست به هر حال

    پاسخ

  11. ثابتی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۶ ب٫ظ

    اصلا دوست ندارم.غذای مورد علاقه ام نیست

    پاسخ

  12. خانم طلوعی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۸ ب٫ظ

    وای چقدرخوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

میگو پلو؛ زعفرانی و خوشمزه

میگو پلو از قدیمی‌ترین غذاهای جنوبی است که علاوه بر طعم و بوی بسیار خوبی که دارد یک وعده ع…