خانه آشپزی میرزاقاسمی ، طعم اصیل شمالی

غذاهای محلی

میرزاقاسمی ، طعم اصیل شمالی

۱۵
6
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محبوب شمالی است که در همه جای کشور طرفدار دارد.
میرزاقاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی صرف می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. میرزاقاسمی را می‌توان به‌عنوان پیش غذا یا مانند خورشت با کته سرو کرد. سیر چاشنی اصلی این غذااست و نباید حذف شود.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط: ۳ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۴ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه در صورت تمایل
  • روغن

طرز تهیه:

میرزاقاسمی

 

بادمجان‌ها را به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنید. بعد از کباب شدن، پوست آن‌ها را جدا کنید. اگر در فر کباب می‌کنید، با دمای بالا حدود ۴۰ دقیقه زمان دهید. اگر توانستید روی زغال کباب کنید، زیرا کباب کردن بادمجان‌ها روی زغال طعم دودی دلچسبی به آن‌ها می‌دهد.

اگر بادمجان‌ها را روی زغال یا گاز کبابی کردید، به کمک یک کاسه آب پوست‎شان را جدا کنید. چون پوست بادمجان خشک و شکننده می‌شود. ولی اگر در فر کباب شوند، پوست به راحتی جدا می‌شود.

بادمجان‌ها را کاملاً ساطوری کنید تا حالت پوره بگیرند. سپس در روغن داغ حدود یک ربع تفت دهید و کمی زردچوبه به آن بزنید.

سیرهای رنده شده را افزوده و دوباره تفت دهید.

در این فاصله، گوجه‌ها را پوره یا رنده کنید. روی حرارت بگذارید تا آب گوجه‌ها کشیده شود.

گوجه‌ها را به بادمجان‌های در حال تفت افزوده، با آن‌ها تفت دهید. در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه در مقدار کمی روغن هم بزنید تا ببندد. سپس به میرزاقاسمی اضافه کنید. میرزاقاسمی به همین سادگی آماده است. پیشنهاد می‌کنیم آن را در کنار سیرترشی یا زیتون پرورده میل کنید و لذت ببرید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۵ دیدگاه

  1. پرهام

    ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۶ ب٫ظ

    ممنون از زحمات شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۰۶ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. سعیدرستمی

    ۲۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۴:۱۸ ب٫ظ

    غذایی ساده و دلچسب

    پاسخ

  3. رفیعی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۴۱ ب٫ظ

    غذاهای شمالی همشون عالیییییییی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۰ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  4. ماکان

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۲ ب٫ظ

    بهترین غذای ایرانی

    پاسخ

  5. رضایی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۱ ب٫ظ

    به به بهترین غذایی که خوردم

    پاسخ

  6. میر عبدالباقی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۰ ب٫ظ

    واقعا عالی

    پاسخ

  7. هاتف

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۵۹ ب٫ظ

    غذایی ساده و دلچسب

    پاسخ

  8. هایک

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۳۱ ب٫ظ

    خیلی خوبه

    پاسخ

  9. نیکی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱:۱۹ ب٫ظ

    غذای خوشمزه ایه
    جاتون خالی الان نهارمیرزاقاسمی داشتم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۲:۱۹ ب٫ظ

      به به! نووووووش جان

      پاسخ

  10. رضایی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۷ ب٫ظ

    غذای بدی نیست به هر حال

    پاسخ

  11. ثابتی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۶ ب٫ظ

    اصلا دوست ندارم.غذای مورد علاقه ام نیست

    پاسخ

  12. خانم طلوعی

    ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۸ ب٫ظ

    وای چقدرخوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه

دلمه سیب زمینی نوعی دلمه خوشمزه است که خیلی زود آماده می‌شود و از این رو مناسب افرادی است …