خانه آشپزی فلافل خانگی ، ساده و دلپذیر

فست فود

فلافل خانگی ، ساده و دلپذیر

۱۳
10
فلافل خوراکی از خاورمیانه‌ و یک غذای خیابانی محبوب در نقاط مختلف دنیا است که با گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود و ادویه‌جات تهیه می‌شود.
فلافل

فلافل یکی از غذاهای خوش‌مزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که چون طعم خوبی دارد، در تمام کشور فراگیر شده است. البته اصالت آن متعلق به کشورهای عربی و یکی از غذاهای پر مصرف در این کشورها است. سرو فلافل به صورت ساندویچ متداول است.

مواد لازم:

  • سیر: ۴ حبه
  • نخود: ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • زیره: یک قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

فلافل

نخود را ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب خیس کنید تا کاملاً نرم شود و نفاخ نباشد. در این مدت چند بار آب نخودها را عوض کنید.

پس از این‎که نخودها خیس خوردند، آن‌ها را با سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید. مواد را داخل یک کاسه بریزید.

در یک قابلمۀ گود، به قدری روغن بریزید که فلافل‌ها در آن شناور شوند. پس از این‎که روغن داغ شد، از مایۀ فلافل قالب زده و آن‌ها را سرخ کنید.

اگر قالب مخصوص فلافل ندارید، می‌توانید با دست، مقداری از مایۀ فلافل بردارید و مانند یک کوفتۀ کوچک به آن شکل دهید. سپس آن را مانند کوکو سیب‌زمینی ، کمی تخت کنید و در روغن بیندازید. حرارت زیر ظرف باید خیلی ملایم باشد تا فلافل‌ها مغزپخت شوند.

فلافل‌ها را با گوجه‌فرنگی خردشده، خیارشور، سیب‌زمینی سرخ کرده، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید.

  • طرز تهیه کاپ کیک

    کاپ کیک انار یلدایی

    کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…
  • اناربیج

    اناربیج ، خورشت فسنجان گیلانی

    اناربیج یکی از غذاهای شمالی است که شباهت زیادی به فسنجان دارد. اناربیج که در واقع نوعی خور…
  • مربای سیب

    مربای سیب ، صبحانه مفید و مغذی

    مربای سیب یکی از مربا هایی است که می‌توان آن را در تمام فصل های سال درست کرد. این مربای خو…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. میرعبدالباقی

    ۱۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۸ ب٫ظ

    فلافل فقط آبادان

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

      دقیقااااااااا، موافقم

      پاسخ

  2. هاتف

    ۱۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۷ ب٫ظ

    اگر مواد اولیه مرغوب باشد فوق العاده عالی است

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  3. علی فرجی

    ۱۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق٫ظ

    فلافل اصلا نیاز به تخم مرغ و آرد نخودچی نداره.
    ماده اصلی فلافل نخود است و تا بتونید ادویه و سبزیجات معطر نیاز داره و بس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

      این مدل رو هم امتحان کنید

      پاسخ

  4. ثابتی

    ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۸:۰۸ ب٫ظ

    فلافل اصل واقعا خوشمزس مخصوصا با سس خردل یا انبه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق٫ظ

      بله، درسته

      پاسخ

  5. سبحان

    ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۴۶ ب٫ظ

    من خودم یه مدت فلا فلی کار کردم وبه نظرمن سالم ترین غذایی که میشه استفاده کرد عالی بود مرسی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق٫ظ

      خواهش میکنم، ممنون از توجهتون

      پاسخ

  6. خانم طلوعی

    ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۴۰ ب٫ظ

    بسیارخوشمزه

    پاسخ

  7. غفاری

    ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۷:۳۵ ب٫ظ

    چه غدای خوش مزه ای
    درست کردنش هم راحته
    خیلی تشکر میکنم
    چه غذای کم هزینه ای
    با تشکر از سوبان
    لطفا یه توضیحی در مورد سر دوشیه سوبان هم بدهید

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      مرسی از توجهتون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

کاپ کیک انار یلدایی

کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…