خانه آشپزی لازانیا بدون فر

انواع فست فود

لازانیا بدون فر

۲
8
طرز تهیۀ لازانیا بدون فر ساده‌ است، اما ریزه‌کاری‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها، یک لازانیای خوش‌مزه خواهید داشت. 
لازانیا بدون فر
لازانیا یکی از خوش‌مزه‌ترین غذاهای دنیا‌است و کمتر کسی این غذا را دوست ندارد. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود؛ لازانیا داخل فر، لازانیا داخل ماکروویو و لازانیا بدون فر. لازانیا بدون فر مناسب زمانی است که به اجاق گاز فردار دسترسی ندارید. در این صورت می‌توانید لازانیا را داخل تابه و روی شعله ملایم گاز بپزید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد کوچک
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • لازانیا: یک بسته
  • رب، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم سس بشامل:

  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱/۵ لیوان
  • کره: ۳۰ گرم

طرز تهیه:

لازانیا بدون فر

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می‌کنیم. فلفل‌دلمه‌ای را هم نگینی خرد می‌کنیم و با گوشت به پیازها افزوده، تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را ورقه‌ای کرده و با نمک، فلفل، ادویه و رب به مواد اضافه می‌کنیم. در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمک و روغن می‌ریزیم. ورقه‌های لازانیا را داخل آب جوش می‌اندازیم. پس از ۱۰دقیقه با آب سرد آبکش می‌کنیم.

برای تهیۀ سس بشامل، آرد را با کره کمی تفت می‌دهیم و در آن کمی نمک و فلفل می‌ریزیم. شیر گرم را داخل مواد ریخته، مدام هم می‌زنیم تا تقریباً مثل ماست غلیظ شود.

کف تابۀ دوطرفه را چرب کرده و سیب‌زمینی حلقه شده می‌چینیم. سیب‌زمینی‌ها برای این است که لازانیا به کف تابه نچسبد. روی سیب‌زمینی‌ها ورقه‌های لازانیا را می‌گذاریم. ابتدا سس بشامل، بعد پنیر پیتزا و مواد گوشتی روی لازانیا می‌ریزیم و به همین ترتیب لایه‌ها را پر می‌کنیم.

سس بشامل را هم روی اولین لایه و هم روی آخرین لایه می‌ریزیم. این کار برای خشک نشدن لازانیا مؤثر است. روی آخرین لایه پس از سس بشامل، پنیر پیتزا می‌ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از نیم ساعت لازانیا آماده است.
اگر خواستید این مدل لازانیا را در تابۀ معمولی که دوطرفه نیست درست کنید، حتماً از دم‌کنی استفاده کنید.

  • طرز تهیه کاپ کیک

    کاپ کیک انار یلدایی

    کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…
  • اناربیج

    اناربیج ، خورشت فسنجان گیلانی

    اناربیج یکی از غذاهای شمالی است که شباهت زیادی به فسنجان دارد. اناربیج که در واقع نوعی خور…
  • مربای سیب

    مربای سیب ، صبحانه مفید و مغذی

    مربای سیب یکی از مربا هایی است که می‌توان آن را در تمام فصل های سال درست کرد. این مربای خو…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. نیکی

    ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۴ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  2. نمازی

    ۱۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۱ ب٫ظ

    راهکاری مفید بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

کاپ کیک انار یلدایی

کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…