خانه آشپزی لازانیا بدون فر با طعم عالی

لازانیا بدون فر با طعم عالی

۴
12
طرز تهیه لازانیا بدون فر را در مجله دلتا بخوانید.
لازانیا
لازانیا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا‌ست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود؛ لازانیا داخل فر، لازانیا داخل ماکروویو و لازانیا بدون فر. لازانیا بدون فر مناسب زمانی است که به اجاق گاز فردار دسترسی ندارید. در این صورت می‌توانید لازانیا را داخل تابه و روی شعله ملایم گاز بپزید. طرز تهیه لازانیا بدون فر ساده‌ است، اما ریزه‌کاری‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها، یک لازانیای خوشمزه خواهید داشت.

مواد لازم تهیه لازانیا بدون فر :

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • لازانیا: یک بسته
  • رب، نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیب زمینی به میزان لازم

مواد لازم تهیه سس بشامل :

  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: یک و نیم لیوان
  • کره: ۳۰ گرم

لازانیا

طرز تهیه لازانیا بدون فر :

ابتدا سس بشامل را درست کرده و آن را کنار بگذارید. برای این کار، آرد را با کمی کره تفت داده و در آن نمک و فلفل بریزید. شیر گرم را در مواد ریخته، مدام هم بزنید تا مثل ماست غلیظ شود.در تهیه لازانیا حتما از سس بشامل استفاده کنید، چوت بافت غذا را نرم می‌کند.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

فلفل‌ دلمه‌ای را هم نگینی خرد کرده و با گوشت به پیاز سرخ شده افزوده و تفت دهید.

قارچ‌ را ورقه‌ای خرد کرده و با نمک، فلفل، ادویه و رب به مواد بیفزایید.

در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمک و روغن بریزید. ورقه‌های لازانیا را در آب جوش بیندازید و پس از ۱۰ دقیقه با آب سرد آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک لازانیای خوشمزه دیگر ” لازانیا اسفناج و پنیر، طعمی خاص و متفاوت “ را مطالعه کنید.

کف تابه دوطرفه را چرب کرده و سیب‌ زمینی حلقه شده را در آن بچینید.

سیب‌ زمینی‌ها برای این است که لازانیا به کف تابه نچسبد.

طرز تهیه لازانیا بدون فر

روی سیب‌ زمینی‌ها ورقه‌های لازانیا بگذارید. سس بشامل، پنیر پیتزا و مواد گوشتی را روی لازانیا ریخته و به همین ترتیب لایه‌ها را پر کنید.

سس بشامل را روی اولین و آخرین لایه هم بریزید. این کار برای خشک نشدن لازانیا است. روی آخرین لایه پس از سس بشامل، پنیر پیتزا بریزید.

تابه را روی شعله ملایم بگذارید؛ پس از نیم ساعت لازانیا آماده است.

اگر خواستید این لازانیا را در تابه معمولی که دو طرفه نیست درست کنید، حتماً دمکنی بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    طرز تهیه فلافل لبنانی

    فلافل از واژه Filfil با دو معنی «فلفل» و «پفکی» آمده است. ماده‌ اصلی این غذا نخود است و با…
  • طرز تهیه دلمه کباب

    طرز تهیه دلمه کباب

    دلمه کباب از غذاهای سنتی هلندی با روش پخت آسان است. از آنجاکه دلمه از پیش غذاها و غذاهای م…
  • خورشت کرفس مجلسی

    خورشت کرفس مجلسی

    یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی خورشت کرفس است که اگر به شیوه‌ درست پخته شود حتما طرفدارا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۶ ب٫ظ

  2. سعدی

    ۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۵۵ ب٫ظ

  3. نیکی

    ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۴ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  4. نمازی

    ۱۴ تیر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۱ ب٫ظ

    راهکاری مفید بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه فلافل لبنانی

فلافل از واژه Filfil با دو معنی «فلفل» و «پفکی» آمده است. ماده‌ اصلی این غذا نخود است و با…