خانه آشپزی سرو هندوانه با پنیر پارمزان

سرو هندوانه با پنیر پارمزان

۹
9
هندوانه با پنیر پارمزان شیوه‌ای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.
سرو هندوانه

یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می‌توانید به‌ عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته‌ها که هندوانه و خربزه، همیشه جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوه‌ای خاص و مجلسی آشنا شوید.

مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

  • هندوانه کوچک: یک عدد
  • پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک‌ چهارم فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر چیلی: یک قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • فلفل تازه به میزان لازم

برش زدن هندوانه مثلثی

طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید و در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا  تکه‌‌های آن اندازه هم باشند و آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانه‌ها را مانند هم خرد کنید.

تکه‌های هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

در کاسه‌ای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.

سرو هندوانه با پنیر

از مخلوط روی هندوانه‌ها بریزید و به آرامی شروع به هم زدن کنید تا مزه‌دار شوند؛ سپس روی آن‌ها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آن‌ها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.

بهتر است این دسر را به اندازه مصرف‌ آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست می‌دهد و بیات می‌شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی “طرز تهیه دسر سوهان” را مطالعه کنید.

  • سوپ ذرت و سیب‌زمینی

    سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

    سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…
  • طرز تهیه خورشت غوره

    خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

    خورش غوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره‌ها در تابستان این غ…
  • مقلوبه مرغ و بادمجان

    مقلوبه مرغ و بادمجان

    مقلوبه پلو از انواع پلوهای ترکیبی عربی است که در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود و …
بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۸ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۰ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۸ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۸ ق٫ظ

  3. نیکی

    ۱۵ تیر، ۱۳۹۸ در ۶:۴۶ ب٫ظ

    امتحان میکنم

    پاسخ

  4. مهدی فراهانی

    ۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۰ ق٫ظ

    جالب بود.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق٫ظ

      تشکر

      پاسخ

  5. ماکان

    ۳۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۳۴ ب٫ظ

    واقعا تا حالا ندیده بودم که هندوانرو اینجوری سرو میکنن.بسیار شگفت انگیز و عالی بود.ممنون از دلتا.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق٫ظ

      خوشحالم که خوشتون اومده، خواهش میکنم

      پاسخ

  6. هاتف

    ۳۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۲۳ ب٫ظ

    مزه هندوانه به تنهایی عالی است

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق٫ظ

      درسته

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…