خانه آشپزی آب دوغ خیار مجلسی

آب دوغ خیار مجلسی

۹
4
برای تهیه آب دوغ خیار از فست‌فودهای سنتی ایرانی، کافی است به حس چشایی خود اطمینان کنید.
آب دوغ خیار

آب دوغ خیار یک غذای نانی و بسیار مناسب روزهای گرم تابستان است. تهیه این غذای خنک کاملا به سلیقه شما بستگی دارد؛ تا جایی که می‌توانید خیار را از مواد لازم حذف کرده و با کشمش، گردو و سبزی طعم بهتری به این غذا بدهید. طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و ترکیب دقیق مخلفات آن را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • ماست پر چرب ۲ پیمانه
  • آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزی خوردن خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • خیار خرد شده ۱ پیمانه
  • کشمش ۱/۲ پیمانه
  • گردو ۱/۴ پیمانه
  • نعناع خشک (شوید) ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • نان خشک یا تازه به مقدار لازم

طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی

طرز تهیه آب دوغ خیار

  • ماست را با نعناع یا شوید خشک و ادویه‌ها مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید تا دوغ آماده شود. (می‌توان ادویه و سبزیجات متنوع مانند گل محمدی خشک، زیره، پودر سیر و … را به دوغ اضافه کرد)
  • دوغ را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • خیار را در اندازه مورد نظر خرد یا رنده کنید.
  • کشمش را پس از پاک کردن بشویید و اجازه دهید آب آن گرفته شود.
  • گردو را با چاقو خرد کرده یا در میکسر بریزید و پودر کنید.
  • سبزی خوردن را خرد کنید.
  • پس از آماده و خرد کردن مواد اولیه، هنگام سرو تمام مواد را مخلوط کرده و تکه‌های نان خشک یا نان تازه را در ظرف آب دوغ خیار بریزید. اجازه دهید کمی نان‌ها خیس بخورند و بعد سرو کنید.

با طبع سردی که این غذا به دلیل داشتن ماست و خیار و سبزی دارد، بهتر است که آن را با مواد غذایی دارای طبع گرم مانند گردو، زیره، زنجبیل، فلفل، سیر، انگور و .. ترکیب کنید تا از عوارضی مانند سردی، دل پیچه و نفخ بعد از آن جلوگیری کرده باشید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع سمبوسه “تهیه سمبوسه پیتزایی” را مطالعه کنید.

  • طرز تهیه گراتن مرغ

    گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

    گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …
  • سوپ ذرت و سیب‌زمینی

    سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

    سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…
  • طرز تهیه خورشت غوره

    خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

    خورش غوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره‌ها در تابستان این غ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. هاتف

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۲۲ ب٫ظ

    هوس انگیز

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۴ ق٫ظ

      واقعااااااااااااااااا

      پاسخ

  2. بیگدلی

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۵ ب٫ظ

    به به تواین گرما میچسبه
    ممنونم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۴ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. شعبانی

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۴ ب٫ظ

    غذای لاکچری تابستان

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۴ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  4. دانشی

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۳ ق٫ظ

    آب دوغ و خیار

    پاسخ

  5. مهدی مختاری

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۴ ق٫ظ

    تو این روزای داغ واقعا میچسبه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۵ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …