خانه آشپزی کشک بادمجان مجلسی

غذاهای اصیل ایرانی

کشک بادمجان مجلسی

۱۲
7
138
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با نان سنگک و سبزی خوردن طعم بی‌نظیری دارد.
کشک بادمجان

در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود. بادمجان را می‌توان به‌صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار برد. کشک هم محصولی صد‌در‌صد ایرانی است که طعمی خاص با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. برای تهیۀ کشک بادمجان، می‌توان آن را سرخ یا کبابی کرد. بادمجان کبابی رژیمی و کم کالری است، ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی مناسب‌تر است.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۵ عدد
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • کشک: نصف پیمانه
  • سیر: ۲ حبه
  • نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز گردوی آسیاب شده: یک‌سوم پیمانه
  • نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

کشک بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید. آن‌ها را پوست گرفته و به‌صورت طولی از وسط نصف کنید. برای این‎که تلخی بادمجان از بین برود، روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و حدود یک ربع کنار بگذارید. سپس آن‌ها را خشک کرده، در مقدار کمی روغن سرخ کنید. حتماً پس از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغن‌گیر، چربی اضافۀ آن‌ها را بگیرید.

نعناع خشک را ۱۰ دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعناع را برای تزیین کنار بگذارید.

پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، سیر رنده شده را به آن افزوده، حدود یک دقیقه تفت دهید. بادمجان‌ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید.

نعناع داغ و گردوی آسیاب شده را هم به مواد بیفزایید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده، در قابلمه بریزید. بگذارید آب اضافی بخار شود. سپس با گوشت‌کوب آن را بکوبید تا کاملاً یکدست شود.

کشک بادمجان را در ظرف بریزید و روی آن را با پیاز داغ، نعناع داغ، کشک و گردو تزیین کنید.

  • ترشی لیته

    ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

    ترشی لیته یکی از چاشنی‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. این ترشی خوش‌مزه در کنار غذاهایی م…
  • کوکوی مرغ

    کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای پیک نیکی

    کوکوی مرغ و تره‌فرنگی، یکی از کوکوهای بسیار خوش‌مزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این کوکوی…
  • کیک شکلاتی

    کیک شکلاتی خانگی

    کیک شکلاتی از آن دسته کیک‌هایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. یک برش کیک شکلاتی همراه ب…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۲ دیدگاه

  1. ثابتی

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۳۵ ب.ظ

    وای ضعف میکنم واسه کشک بادمجون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۱۷ ق.ظ

      منم همینطور

      پاسخ

  2. چهاردولی

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۵۷ ب.ظ

    خوشمزس حتما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۷ ب.ظ

      بهتون اطمینان میدم

      پاسخ

  3. آقازاده

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۵۷ ب.ظ

    عالی و بینظیر

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۷ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  4. دهنوی

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۷ ب.ظ

    من عاااااشق کشک بادمجونم :)))))))

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۸ ب.ظ

      مثل من

      پاسخ

  5. هاتف

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۰ ب.ظ

    غذایی مطبوع و دلچسب

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۸ ب.ظ

      چه توصیف خوبی

      پاسخ

  6. گلزار

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۵۷ ب.ظ

    بسیار عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۸ ب.ظ

      مرسی دوستم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.