خانه آشپزی سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

۱۴
6
سوپ پیاز فرانسوی یک سوپ رژیمی است که بیشتر به ‌عنوان پیش‌ غذا سرو می‌شود.
سوپ پیاز

سوپ پیاز غذایی کم کالری است که آن را می‌توان در فصل‌های مختلف سال و با انواع پیاز تهیه کرد. طعم پیاز در بسیاری از سوپ‌ها به ‌عنوان طعم مکمل است، اما در سوپ فرانسوی از مواد اصلی‌ است که در کنار نان تست، طعم خاص و لذیذی به سوپ می‌دهد. برای آشنایی با طرز تهیه سوپ فرانسوی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه سوپ پیاز

  • سیر: ۲ حبه
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • عصاره گوشت: ۲ عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز پوست گرفته و حلقه شده: ۴۵۰ گرم
  • فلفل‌ سیاه به میزان لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده: ۵۰ گرم

سوپ پیاز فرانسوی

طرز تهیه سوپ پیاز

پیازها را حلقه‌حلقه خرد کنید. در تابه روغن‌زیتون بریزید و پیازهای خرد شده را در تابه ریخته و تفت ‌دهید. سیرهای خرد شده را به پیاز افزوده و تفت دهید؛ سپس شکر را در فاصله کوتاهی بعد از آن به مواد اضافه کنید.

بگذارید مخلوط نیم ساعت با شعله ملایم بپزد. به این روش کاراملیزه کردن پیاز می‌گویند. یعنی پختن باید با آب پیاز و در حرارت پایین بدون اضافه کردن آب صورت گیرد. بعد از کاراملیزه شدن پیاز، عصاره گوشت را به آن افزوده، مواد را با هم ترکیب کنید. حدود ۴ لیوان آب در تابه ریخته و پس از جوش آمدن، یک ساعت زمان دهید تا با حرارت پایین پخته شود.

فر را روشن ‌کنید. روی تکه‌های نان تست پنیر ریخته، آنها را روی سینی فر بچینید. پس از گریل شدن، نان‌های تست را روی سوپ‌ بگذارید. می‎توان روی نان تست علاوه بر پنیر، پیاز، باقلا و نخود ‌سبز بریزید. این نان‌ها باید حدود ۲ دقیقه در حالت گریل باشد تا پنیر آب شده و بتوان سوپ را سرو کرد.

چون پیاز از کاهنده‌های طبیعی قند خون است، مصرف این سوپ به بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای ملل “طرز تهیه هش براون؛ صبحانه آمریکایی” را مطالعه کنید.

  • طرز تهیه رشته پلو

    طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

    در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…
  • طرز تهیه کوکوی شیرین

    طرز تهیه کوکوی شیرین

    در آشپزی ایرانی بعد از برنج، کوکو است که به عنوان یک غذای سبک، نانی و خوشمزه حرف اول را می…
  • طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    غذاهای بین‌المللی بسیاری وجود دارند که مزه آن‌ها با ذائقه و سفره ایرانی جور در می‌آید. یکی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۴ دیدگاه

  1. الهی

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۵۹ ب٫ظ

    به به چه سوپی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۰ تیر، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق٫ظ

      امتحانش کنید

      پاسخ

  2. هاتف

    ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۱ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۳ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  3. ثابتی

    ۲۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۳۶ ب٫ظ

    سوپ جو یه چیز دیگه هست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۳ ب٫ظ

      بالاخره تنوع هم خوبه

      پاسخ

  4. چهاردولی

    ۲۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۲۲ ب٫ظ

    طعمش حرف نداره

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۳ ب٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  5. آقازاده

    ۲۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۲۱ ب٫ظ

    خوشمزس باید درستش کرد

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۳ ب٫ظ

      حتما امتحان کنید

      پاسخ

  6. آقازاده

    ۲۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۲۱ ب٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۴ ب٫ظ

      بله

      پاسخ

  7. ابراهیمی

    ۲۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۴۲ ب٫ظ

    سوپ فقط تو سرما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۴ ب٫ظ

      من اونقدر سوپ دوست دارم که گرما و سرما نداره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…