خانه آشپزی تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی

انواع دسر

تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی

۴
3
طرز تهیه بستنی قهوه در منزل آسان است و لذت آن را چندین برابر می‌کند.
طرز تهیه بستنی

این روزها که فقط با بستنی خوردن کمی دل‌مان خنک می شود، خوب است که آن را در منزل تهیه کنیم. اگر عاشق بستنی و قهوه هستید، بستنی قهوه پیشنهاد خوبی می‌تواند باشد. به‌خصوص در این روزهای گرم سال که بیش از هر خوراکی دیگری دل‌چسب و خواستنی است. برای طرز تهیه بستنی قهوه بدون دستگاه بستنی‌ساز و به‌روش خانگی، با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • خامۀ غلیظ: 4 پیمانه
  • پودر قهوه: 4 قاشق غذاخوری
  • قهوۀ غلیظ: یک پیمانه
  • نمک دریایی: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیرعسلی: 2 بسته

طرز تهیه

طرز تهیه بستنی

برای تهیه بستنی قهوه خانگی نیازی به دستگاه بستنی‌ساز ندارید. همۀ مواد لازم را آماده کنید. خامۀ غلیظ، خامه‌ای با چربی بالا است که با هم‌زدن فرم می‌گیرد. این خامه را می‌توانید به‌راحتی در سوپرمارکت‌ها در انواع مارک‌های ایرانی و خارجی پیدا کنید. شیرعسلی هم که احتمالاً با آن آشنایی دارید، نوعی شیر غلیظ شده و شیرین شده با عسل است که آن هم در مارک‌های متنوع به فروش می‌رسد.

برای درست کردن پودر قهوه، دانه‌های قهوه را آسیاب کنید. با این کار ظاهر بستنی بهتر شده و طعم قهوه بیشتر احساس می‌شود. قهوه را به‌صورت غلیظ دم یا از چهار قاشق پودر قهوه فوری استفاده کنید.

بعد از اینکه همۀ مواد را آماده کردید، داخل مخلوط‌کن بریزید تا مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند. چند بار این کار را تکرار کنید تا مواد صاف و یکدست شوند. آن را داخل ظرف مناسب ریخته، در فریزر بگذارید. بهتر است ظرفی که انتخاب می‌کنید، فلزی باشد. روی ظرف را با سلفون پوشانده، حدود پنج تا شش ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد و سفت شود.

اکنون بستنی آمادۀ سرو است. آن را از فریزر بیرون آورده، بعد از چند دقیقه اسکوپ زده و میل کنید. می‌توانید آن را با کیک قهوه به صورت کیک بستنی هم سرو کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. مسرور

    ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۴۷ ب.ظ

    مطلب مفید و آموزنده ای بود!

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۲۶ ب.ظ

      خوشحالم

      پاسخ

  2. ثابتی

    ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۴۵ ب.ظ

    خوردن قهوه به تنهایی خودش کلی لذت بخشه چه برسه به اینکه به صورت بستنی باشه.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۲۷ ب.ظ

      پس حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.