طرز تهیه سالاد سزار

۳
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی و ترکیبی از کاهو، فیله مرغ، نان تست و پنیر پارمزان است که بنا به سلیقه می‌توان به آن گوجه‌ گیلاسی یا زیتون افزود.
سالاد سزار

سالاد سزار پیش‌غذای محبوبی است که قدمت آن به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد. این سالاد یکی از سالادهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که مانند پاستا و پیتزا تقریبا در کل جهان شناخته شده است. برای آشنایی با طرز تهیه سالاد سزار با مجله دلتا همراه باشد.

مواد لازم تهیه سالاد سزار

  • سیر: ۲ عدد
  • کاهو: یک بوته
  • پیاز: یک عدد
  • فیله مرغ: ۸ عدد
  • نان تست: ۲ عدد
  • لیمو‌ترش: یک عدد
  • روغن‌زیتون: یک‌ چهارم فنجان
  • سس مایونز:  سه‌ چهارم فنجان
  • پودر گردو: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • نمک، فلفل‌ و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سس

یک عدد از سیرها را پوست گرفته و ریز رنده ‌کنید. در کاسه‌ای آن را با سس مایونز، سس خردل، ۲ قاشق پنیر پارمزان و آب لیموترش مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید.

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

فیله‌های مرغ را با پیاز و کمی زرد چوبه بپزید؛ سپس به آنها پودر‌ سوخاری زده و در روغن سرخ کنید. می‌توان مرغ را با تابه‌های رژیمی گریل کرد تا بپزد. پس از پخت یا سوخاری شدن، فیله‌ها را مکعبی خرد و به سس بیفزایید. مواد را زیر و رو کرده تا فیله‌ها کاملا به سس آغشته شود؛ سپس ظرف را در یخچال بگذارید.

با چاقو نان‌های تست را روی تخته آشپزخانه به‌ صورت مربع‌های کوچک برش بزنید. روغن‌زیتون را در تابه‌ای ریخته، شعله را کم ‌کنید تا روغن داغ شود. بقیه سیر را رنده کرده، در تابه تفت ‌دهید تا طلایی شود.

نان‌های برش زده را در تابه با سیر و روغن‌زیتون تفت ‌دهید تا طعم‌دار و برشته شده و تغییر رنگ دهد. کاهو را به ‌صورت تکه‌های بزرگ خرد ‌کنید. البته کاملا سلیقه‌ای است و می‌توان ریز خرد کرد.

کمی از کاهوی خرد شده را کف ظرف سرو بریزید.‌ سس را از یخچال بیرون آورده، بقیه کاهو را در آن ریخته و مخلوط کنید. محتویات کاسه را روی کاهوهای داخل ظرف بریزید. نان‌های تست تفت داده را روی مواد ریخته، باقی پنیر پارمزان را به آنها اضافه ‎کنید. در آخر پودر گردو را روی تمام سطح سالاد پاشیده و آن را سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک سالاد خوشمزه “سالاد مرغ و پیازچه” را مطالعه کنید.

۳ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ در ۱۱:۵۸ ق٫ظ

  2. ابراهیمی

    ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۲۱ ب٫ظ

    خیلی خیلی خیلی عالی و خوشمزه!

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۲۶ ب٫ظ

      امیدوارم لذت ببرید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…