خانه هنر آشپزی کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی

انواع صبحانه

کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی

۱۰
2
برای تهیۀ کره بادام زمینی به روش خانگی و طبیعی، در این مقاله همراه ما باشید.
کره بادام زمینی

کره بادام زمینی در رژیم‌های لاغری و هم‌چنین رژیم‌های افزایش وزن جایگاه ویژه‌‌ای دارد. این کره از آن دسته خوراکی‌هایی است که انرژی روزانه‌ را به راحتی تأمین می‌کند. دو قاشق از آن علاوه بر دریافت 190 کالری، منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی، فیبر، ویتامین و امگا 3 است. این کره پیشنهاد خوبی به‎عنوان صبحانه برای شروع یک روز پر انرژی می‌تواند باشد. کره بادام زمینی را به‌راحتی می‌توانید در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

  • بادام زمینی خام و بدون پوست: 4 فنجان
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • روغن بادام زمینی: 4 قاشق چای‌خوری
  • عسل: 3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

کره بادام زمینی

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بادام زمینی‌ها را داخل سینی فر بریزید و حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سینی را بیرون آورده، کمی تکان دهید تا بادام زمینی‌ها جابه‌جا شوند. دوباره حدود 3 دقیقۀ دیگر سینی را داخل فر بگذارید تا کمی رنگشان تغییر کرده و بو داده شوند. مراقب باشید مغز آجیل نسوزد. بادام زمینی‌ها را داخل کاسه غذاساز بریزید و آن‎قدر بزنید تا کرم نرم و صافی به‌دست بیاید.

نسبتی که در مواد لازم در نظر گرفته شده، کره را کمی شیرین می‌کند. اگر دوست دارید کره کم‌تر شیرین باشد یا بیشتر طعم نمکی بگیرد، از عسل آن کم کرده، به نمک بیفزایید. دوباره غذاساز را روشن کنید تا نمک و عسل مخلوط شوند.

برای این‎که کره بافت نرم‌تر و بهتری داشته باشد، حدود چهار قاشق روغن اضافه کرده، دوباره غذاساز را روشن کنید و آن‎قدر بزنید تا به بافت و غلظت دلخواه‎تان برسد. به‌همین راحتی می‌توانید کره بادام زمینی خانگی درست کنید.

اگر دوست دارید تکه‌هایی از  بادام زمینی زیر دندان‎تان بیاید، مقداری از بادام زمینی‌ها را از همان ابتدا جدا کنید. بعد از این که کره آماده شد، آن‌ها را داخل ظرف غذاساز بریزید و کمی خرد کرده سپس به کره اضافه کنید. کره بادام زمینی خانگی شما آماده شده است؛ میل کنید و از آن لذت ببرید.

  • طرز تهیه پاستا

    طرز تهیه پاستا کاربونارا

    پاستا یکی از غذاهای خوش‌مزۀ ایتالیایی و پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است …
  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. خوردن شربت سکنجبین …
  • کشک بادمجان

    کشک بادمجان مجلسی

    برای تهیۀکشک بادمجان، می‌توان آن را سرخ یا کبابی کرد. بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجل…
بیشتر ببینید در هنر آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. زهرا حسین پور

    ۲۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۴۲ ب.ظ

    مفید و مقوی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  2. دانش

    ۲۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۱ ق.ظ

    سلام . مطلبی بسیار برای افراد که دنبال غذاهای رژیمی هستند مثل خودم بنده مفید فایده است .
    سپاس از شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۸ ق.ظ

      خواهش میکنم، خوشحالم دوست داشتید

      پاسخ

  3. کامرانی

    ۲۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق.ظ

    باسلام
    این صبحانه حال میده صبح روزهای تعطیلی تو کوه بخوری

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۸ ق.ظ

      زدید به هدف

      پاسخ

  4. الهی

    ۲۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۶ ق.ظ

    بادام‌زمینی به علت دارا بودن مقدار بیشتری از سم آفلاتوکسین نسبت به بقیه آجیل ها ارزش کمتری دارد.زیاد خوردن بادام زمینی توصیه نمی شود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      هر چیزی زیادش خوب نیست

      پاسخ

  5. هاتف

    ۲۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۵۹ ق.ظ

    مقوی و لذیذ

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.