خانه هنر آشپزی سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

انواع سوپ

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

۶
1
سوپ عدس طعم دل‌چسبی دارد و برای نوزادان و کودکان و همچنین افراد سرماخورده، غذایی مقوی است.
عدس

عدس یکی از مواد غذایی ارزشمند و هضم آن آسان است. عدس سرشار از پروتئین و آهن است؛ از‌این‌رو به عملکرد بهتر بدن کمک کرده، از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری می‌کند. خوردن عدس یکی از  راه‌های جذب پروتئین کم چربی است. خوردن روزانۀ آن قوای جسمانی را تقویت کرده و بهبود می‌بخشد. با پختن و خوردن سوپ عدس، از خواص بی‌نظیر آن بیشتر بهره ببرید.

مواد لازم

  • عدس: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ یا گوشت: ۲ لیتر
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • لیمو‌ترش: یک عدد
  • جعفری تازه یا نعناع خشک: مقداری برای تزیین

طرز تهیه

عدس

پیاز را ریز خرد کرده، با کمی روغن تفت دهید تا پیاز مقداری نرم و سبک شود. سیب‌زمینی را که از قبل به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید، به پیاز اضافه کرده، و به آن نمک و فلفل‌سیاه بزنید.

آب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کرده، صبر کنید تا آب جوش بیاید. یک لیوان عدس را که از قبل تمیز کرده و شسته‎اید، در آب در حال جوش بریزید و به آن زمان دهید تا کاملاً جا بیفتد. بعد از پختن سیب‌زمینی و عدس، رب گوجه‌فرنگی را در سوپ قوام یافته، بریزید تا رب کاملاً در سوپ حل شود و رنگ قرمز خود را به سوپ دهد. البته می‌توان به این سوپ، رب نزد که این امر کاملاً سلیقه‌ا‌ی است و به ذائقۀ افراد برمی‌گردد. در صورت دل‌خواه می‌توانید هویج نگینی هم به سوپ عدس اضافه کنید.

اکنون سوپ عدس آماده شده و با کمی جعفری تازه یا نعناع خشک می‌توان این سوپ خوش‌طعم و مقوی را تزیین کرد. برای سرو آن هم می‌توانید از آب لیمو‌ترش استفاده کنید.

  • آب دوغ خیار

    آب دوغ خیار مجلسی

    آب دوغ خیار یکی از غذاهای تابستانی ایرانی هااست که طرفداران زیادی دارد. امروزه با اضافه کر…
  • طرز تهیه پاستا

    طرز تهیه پاستا کاربونارا

    پاستا یکی از غذاهای خوش‌مزۀ ایتالیایی و پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است …
  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. خوردن شربت سکنجبین …
بیشتر ببینید در هنر آشپزی

۶ دیدگاه

  1. شهرام

    ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۳۱ ب.ظ

    جالب است

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. مختاری

    ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۳۰ ب.ظ

    به‌ به

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق.ظ

      نوش جان

      پاسخ

  3. زهرا حسین پور

    ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۷ ب.ظ

    ساده و مقوی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۱۰ ب.ظ

      همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.