خانه آشپزی کتلت مرغ ؛ غذای سریع و ساده

کتلت مرغ ؛ غذای سریع و ساده

۸
0
83
کتلت مرغ جایگزین مناسبی برای کتلت گوشت در رژیم‌های پرهیز از گوشت قرمز است.
کتلت گوشت

کتلت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. عطر خوش این غذا خاطرات خوبی برای اکثر افراد تداعی می‌کند. این غذا انواع مختلفی دارد که معروف‌ترین آن کتلت گوشت و سیب‌زمینی است. اما ممکن است برخی به دلیل پرهیز یا رژیم غذایی خاص، نتوانند گوشت قرمز مصرف کنند. به این دسته از افراد کتلت مرغ پیشنهاد می‌شود که طعم بی‌نظیری دارد. طرز تهیۀ کتلت مرغ تقریباً شبیه کتلت گوشت است و به‌آسانی می‌توانید این غذای خوش‌مزه را آماده کنید.

مواد لازم

  • سینۀ مرغ: یک عدد متوسط
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • سیب‌زمینی: 3عدد متوسط
  • پودر سوخاری: یک فنجان
  • زعفران ساییده: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

کتلت مرغ و سیب زمینیطرز تهیه

کتلت گوشت

کتلت مرغ و سیب زمینی

سینۀ مرغ را با یک عدد پیاز، یک لیوان آب و مقداری نمک، فلفل و زعفران روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. سیب‌زمینی ها را هم با کمی آب و نمک پخته، پوست گرفته و همان‎طور داغ‌داغ رنده می‌کنیم. بعد از این‎که مرغ پخته شد، استخوان‌هایش را جدا کرده، با سیب‌زمینی چرخ می‌کنیم.

پیاز را رنده کرده، با تخم‌مرغ، کمی زعفران، نمک و فلفل هم می‌زنیم. سپس با مرغ و سیب‌زمینی چرخ‌شده مخلوط کرده و با دست خوب ورز می‌دهیم. کف دست را به پودر سوخاری آغشته کرده، از مواد به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در کف دست به‌صورت گرد یا بیضی شکل می‌دهیم. تابه را روی حرارت گذاشته، مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم و کتلت‌ها را در روغن داغ شده سرخ می‌کنیم.

این کتلت خوش‌مزه و خوش‌طعم را می‌توانید با انواع سبزیجات سرو کنید. کتلت مرغ پیشنهاد خوبی برای مهمانی‌های دوستانه و جشن‌های تولد است.

منبع: نمناک

  • ترشی لیته

    ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

    ترشی لیته یکی از چاشنی‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. این ترشی خوش‌مزه در کنار غذاهایی م…
  • کوکوی مرغ

    کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای پیک نیکی

    کوکوی مرغ و تره‌فرنگی، یکی از کوکوهای بسیار خوش‌مزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این کوکوی…
  • کیک شکلاتی

    کیک شکلاتی خانگی

    کیک شکلاتی از آن دسته کیک‌هایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. یک برش کیک شکلاتی همراه ب…
بیشتر ببینید در آشپزی

۸ دیدگاه

  1. هاتف

    ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۰ ق.ظ

    خیلی خوب

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۴۴ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. سلیمی

    ۱۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۷ ب.ظ

    خیلی خوبه واقعا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  3. زارع

    ۱۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۷ ب.ظ

    به به خیلی عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۷ ق.ظ

      موافقم

      پاسخ

  4. علی فرجی

    ۱۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۰۰ ب.ظ

    فکر میکنم نگارنده فراموش کرده استفاده صحیح از پودر سوخاری را در تهیه کتلت ذکر نماید.چرا که تا اونجایی که می‌دونم پودر رو روی تخته آشپزی ریخته و سپس ماده مخلوط شده رو ،روی پودر به شکل دلخواه در آورده و در ماهیتابه میگذارند..
    کتلت مرغ از جمله غذاهای نسبتاً سریع بوده و خیلی خوشمزه است.
    متشکر

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق.ظ

      ممنون از شما، البته بنده درست نوشتم، در این رسپی فقط کافیه دو طرف کتلت آغشته به پودر بشه، در کتلت گوشت هم همینطور. البته بعضی از افراد دوست دارند پودر را در مخلوط مواد بریزند.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.