خانه آشپزی فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها

فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها

۴
1
فینگرفودها یا دست‌پیچ‌ها، ساندویچ‌‌های کوچک و انگشتی هستند که به سادگی تهیه می‌شوند.
فینگرفود
فینگرفودها از انواع پیش‌غذاهای سرپایی و فوری هستند که می‌توانید آن‌ها را برای مجالس و جشن‌های خود تهیه کنید. این نوع پیش‌غذاها معمولاً با هر ذائقه‌ سازگارند. طرز تهیۀ فینگرفودها در منزل خیلی راحت است؛ فقط باید کمی صبر، حوصله و خلاقیت به خرج دهید.

فینگرفود کباب تند آسیابی

فینگرفود

مواد لازم

  • شکر‌ قهوه‌ای: یک قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا : یک قاشق غذاخوری
  • گوشت: ۱۲ قطعۀ مساوی
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه: ۳ عدد
  • سرکه، ادویه کاری و آب نمک به میزان لازم

طرز تهیه

برای طرز تهیۀ این فینگرفود، آب‌لیمو، روغن‌زیتون، سس سویا و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. قطعه‌های گوشت را به مخلوط اضافه کرده، ۲۰ دقیقه در گوشه‌ای قرار دهید تا مواد به‌خوبی جذب گوشت شوند. داخل تابه روغن‌زیتون بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. به گوشت، ادویه کاری، آب نمک و سرکه بزنید. قطعه‌های گوشت را در تابه بگذارید و تفت دهید. هر قطعه گوشت را به دور دو عدد پیازچه بپیچید؛ به‌طوری که دو طرف پیازچه‌ها از داخل گوشت بیرون بزند. سپس سیخ‌های چوبی یا فلزی را در گوشت فرو کنید. گوشت‌ها را در قابلمه‌ای قرار دهید و در آن را ببندید تا دو طرف گوشت‌ها پخته شوند. بعد از این‎که گوشت‌ها به‎خوبی پخته شدند، آن‌ها را با همان سیخ فلزی یا چوبی در ظرف مناسبی بگذارید و با برگ پیازچه تزیین کنید. سپس آب نمک و سرکۀ جوشانده شده را روی گوشت‌ها بریزید. توجه داشته باشید که باید آب نمک و سرکه را دو دقیقه در ظرف مناسبی بجوشانید.

فینگرفود لقمه پنیر و سوسیس

فینگرفود

نان‌های تست را به اشکال دل‌خواه برش بزنید. سپس برش‌های نان تست را در فر بگذارید تا نان‌ها کمی برشته شوند. روی نان‌های برشته شده را کره بمالید. مقداری سس کچاب روی برش‌های نان بریزید و در  آخر برش‌های سوسیس سرخ‎شده را روی نان‌ها قرار دهید و ۵ دقیقه در فر گریل کنید.

فینگرفود بروسکت گوجه فرنگی

فینگرفود

مواد لازم

  • نان باگت یا نان تست: ۱۲ برش
  • گوجه‌فرنگی ریز: ۲۴ عدد
  • فلفل‌سیاه، برگ ریحان تازه و پنیر پارمسان به میزان لازم
  • سس پستو: دو قاشق غذاخوری

گوجه‌ها را در تابه بگذارید و روی آن‌ها نمک و فلفل بریزید. اجازه دهید گوجه‌ها پخته و شل شوند. روی برش‌های نان، روغن‌زیتون بمالید و مقداری سس و پنیر خرد شده روی آن‌ها بگذارید. گوجه‌های پخته شده را در کنار سس و پنیر، روی نان‌ها قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید روی بروسکت گوجه‌فرنگی یک برگ ریحان بگذارید و مقداری فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.

منبع: دلگرم
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. رسا

    ۱۳ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۸ ب.ظ

    ممنون بابت مطالب متنوعتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق.ظ

      ممنون از شما بابت همراهیتون

      پاسخ

  2. بزرگی

    ۱۳ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۴۹ ب.ظ

    باید خوشمزه باشد.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.