خانه آشپزی کباب تابه ای ، خوشمزه خانگی

کباب تابه ای ، خوشمزه خانگی

۸
0
کباب تابه ای غذای ساده و خوش‌مزه‌ای است که به شیوه‌های گوناگون طبخ می‌شود.
کباب تابه ای

کباب تابه‎ای با سیب‌زمینی، غذای خیلی خوش‌مزه و سریعی است. این غذا در‌ واقع یک مدل کباب تابه‌ای است که داخل آن سیب‌زمینی دارد و با فلفل‌سبز و گوجه‌فرنگی مزه‎دار شده است.

مواد لازم 

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل‌سبز: ۳ تا ۴ عدد
  • کره: ۳۰ گرم
  • زعفران دم‎کرده: ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

کباب تابه ای

برای تهیۀ کباب تابه‎ای، پیاز را رندۀ ریز کرده، گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و گلپر را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را خوب ورز می‌دهیم تا منسجم شوند. مایۀ کباب را داخل ماهیتابه پهن کرده، حدود ۲ سانت دور‌تا‌دور ماهیتابه را خالی می‌گذاریم تا جا برای گذاشتن بقیۀ مخلفات باشد.

سیب زمینی خام را پوست گرفته، خلالی خرد می‌کنیم. فلفل‌سبزها را درشت خرد کرده و گوجه‌ها را چهارقاچ می‌کنیم. حالا در فضای خالی دور گوشت، اول سیب‌زمینی‌ها را پخش می‌کنیم و بعد فلفل و گوجه‌ها را می‌گذاریم. روی این مواد را نمک می‌پاشیم.

کره را چند قسمت کرده، با زعفران دم‌شده روی مواد می‌ریزیم. اصلاً احتیاجی به اضافه کردن آب نیست؛ چون کباب و گوجه‌ها آب می‌اندازند و همۀ مواد راحت می‌پزند.

در قابلمه را بسته، حرارت را ملایم می‌کنیم تا مواد آب بیندازند و بپزند. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، مخلوط کباب تابه‌ای آب می‌اندازد.

اجازه می‌دهیم سیب زمینی و گوشت با حرارت ملایم بپزند و آب کباب هم غلیظ شود.

منبع: تابناک با تو

بیشتر ببینید در آشپزی

۸ دیدگاه

  1. الهی

    ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۰۵ ق.ظ

    به به..

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق.ظ

      امیدوارم لذت ببرید

      پاسخ

  2. هاتف

    ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ق.ظ

    مطلب جالبی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق.ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  3. رسا

    ۱۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۳ ب.ظ

    به به
    واقعا یکی از غذاهای محبوب ایرانیهاست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  4. بیگدلی

    ۱۰ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۰ ب.ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق.ظ

      خواهش میکنم دوست عزیز

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.