خانه آشپزی میان وعده های معروف جهان ، خوشمزه و متنوع

میان وعده های معروف جهان ، خوشمزه و متنوع

۲۶
3
191
در این مقاله با تعدادی از میان وعده های معروف جهان آشنا می‌شوید.

غذا‌های محلی و سنتی هر کشور، نشانۀ هویت فرهنگی و سنت آشپزی آن کشور است. فرهنگ غذایی هر کشور، ویژگی‌های خود را دارد و علاقۀ مردم آن منطقه را شامل می‌شود. با برخی میان وعده های معروف جهان آشنا شوید.

آلمان

میان وعده های معروف جهان

لبرکاس Leberkäs میان وعدۀ معروف آلمانی‌ است و بیشتر در جنوب این کشور تهیه می‌شود. لبرکاس را می‌توان در گروه سوسیس‌ها قرار داد. این غذا در فر با حرارت ملایم می‌پزد و با نان سفید و خردل سرو می‌شود.

استرالیا

میان وعده های معروف جهان

 

نان‌های Savory یک میان وعدۀ سنتی مشهور در استرالیا و نیوزلند است. نان‌هایی به اندازۀ یک کف دست که با گوشت چرخ‌کرده، قارچ، پیاز و پنیر پر می‌شوند.

دانمارک

میان وعده های معروف جهان

از میان وعده‌های معروف دانمارک rugbrød است؛ یک تکه نان چاودار با کره که آن را با گوشت سرد، ماهی و پنیر می‌خورند.

آرژانتین

میان وعده های معروف جهان

بیسکویت‌های آلفاخر Alfajores، میان وعده‌ای محبوب در آمریکای جنوبی است که در شکل‌های متنوع و مختلف تهیه می‌شود.

مکزیک

میان وعده های معروف جهان

میان وعدۀ مکزیکی Tamales از خمیر پخته شده روی بخار تهیه می‌شود و آن را در پوست ذرت یا برگ موز می‌پیچند. محتویات آن شامل گوشت، پنیر، میوه، سبزیجات و فلفل تند است.

لهستان

میان وعده های معروف جهان

از میان وعده‌ها و اسنک‌های لذیذ در لهستان می‌توان به Pierogi اشاره کرد. این غذا در مزه‌های شور و شیرین تهیه می‌شود. داخل آن را با گوشت، سیب‌زمینی یا پنیر و گاهی با تمشک و توت‌فرنگی پر می‌کنند.

مصر

میان وعده های معروف جهان

یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در مصر، حلوای طحین است. یک شیرینی ضخیم که از کنجد و پسته تهیه می‌شود.

یونان

میان وعده های معروف جهان

نان کولوری Koulouri یک نان معروف یونانی است که روی آن کنجد است و معمولاً به شکل حلقه‌های دایره‌ای‎شکل پخته می‌شود. روی آن ترد و داخلش نرم است و با زیتون و پنیر فتا سرو می‌شود. کولوری در ترکیه به نان سیمیت معروف است.

هند

میان وعده های معروف جهان

برگر گیاهی Vada Pav یکی از عناصر اصلی فرهنگ آشپزی در هند است. این برگر از عدس، سیب‎زمینی و پیاز تهیه و با نان و سس سرو می‌شود. در این غذا نان را اغلب از سیب‌زمینی پوره‌شده پر می‌کنند که به آن وادا می‌گویند.

ایتالیا

میان وعده های معروف جهان

سوپلی Supplì در رم به‌عنوان یک اسنک شناخته می‌شود. گلوله‌های برنج که با سس گوجه‌فرنگی و پنیر موتزارلا پر شده‌اند، آن را درون مایع تخم مرغی فرو برده و پس از غلتاندن در پودر سوخاری و یا تکه‌های خرد شدۀ نان، سرخ می‌کنند.

تایلند‌

میان وعده های معروف جهان

می‌توانید اسنک Khanom Bueang را که طعم شیرینی دارد، در سراسر تایلند پیدا کنید. خمیری خیلی نازک که آن را با ترکیبات شور و شیرین پر می‌کنند.

روسیه

میان وعده های معروف جهان

پیراشکی Pirozhki از اسنک‌های معروف روسی است. کیکی پخته شده در فر و یا سرخ شده که با مواد متنوعی مانند گوشت گاو یا سیب‌زمینی، داخل آن را پر می‌کنند.

اوکراین

میان وعده های معروف جهان

دلمه اوکراین holubtsi در لغت به معنی «کبوتر کوچک» است. محتویات آن ترکیبی از گوشت، سبزیجات و حبوبات است. اوکراینی‌ها آن را با برگ‌های چغندر، کاهو یا اسفناج درست می‌کنند و در تاکستان‌های اوکراین با برگ مو طبخ می‌شود. این دلمه در آب گوشت، رب گوجه‌فرنگی و خامۀ ترش پخته می‌شود.

منبع: تابناک با تو

  • سوپ شیر

    سوپ شیر ، شیک و مجلسی

    سوپ شیر یکی از پیش‌غذاهای پرطرفدار است که بیشتر در میهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود. محب…
  • چیز کیک

    تهیه چیز کیک بدون فر

    چیز کیک یخچالی بسیار آسان درست می‌شود و نیازی به فر ندارد. لازم نیست برای درست کردن یک غذا…
  • قلیه ماهی

    قلیه ماهی آبادانی ( + ویدئو )

    قلیه ماهی یکی از خورشت‌های معروف و لذیذ جنوب کشور است. طعم و مزۀ قلیه ماهی به‌قدری بی‌نظیر…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲۶ دیدگاه

  1. ابراهیمی

    ۱۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۲۹ ب.ظ

    جالب بود و خوشمزه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ق.ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  2. مهدی فراهانی

    ۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۲۷ ق.ظ

    ممنون بسیار متنوع و کاربردی بود.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۵ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. بیگدلی

    ۹ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ق.ظ

    جالب بود و خوشمزه
    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  4. الهی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ب.ظ

    دهنمون آب افتاد.من طرفدار این پست هاتونم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق.ظ

      شما لطف دارید، ممنون از همراهیتون

      پاسخ

  5. رسا

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۱۹ ب.ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  6. علی فرجی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۱۲ ب.ظ

    فکر کنم اشتباهی شده ،چرا که این بازدید از مجله در روز جاری ، بار دوم بود .
    اولی رو فکر کنم صبح امروز بود و این بازدید روز جاری ساعت ۱۹۱۵ هست.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۷ ق.ظ

      نمیدونم

      پاسخ

      • ضامنی

        ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۱۵ ب.ظ

        خیلی خوب بود 😍😍

        پاسخ

        • مریم سوری

          ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۲۶ ب.ظ

          متشکرم

          پاسخ

  7. علی فرجی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۰۹ ب.ظ

    جالب بود .
    آشنایی باانواع و اقسام غذاهای سنتی در ملل مختلف
    متشکر ، بابت مقالات آموزنده ای که تهیه و در دسترس خوانندگان میزارید

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۷ ق.ظ

      ممنون از شما و توجهتون

      پاسخ

  8. ناجی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۰۶ ب.ظ

    بسیار مطلب مفیدی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۷ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  9. سلیمی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۳۹ ب.ظ

    دلمون آب افتاد

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۸ ق.ظ

      ببخشید دیگه!

      پاسخ

  10. شادمان

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۲۵ ب.ظ

    مطالب بسیار مفید و کاربردی در سایت قرار می دهید
    سپاسگزار

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۸ ق.ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  11. شادمان

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۲۴ ب.ظ

    با سلام
    مطالب بسیار مفید و کاربردی در سایت قرار می دهید
    سپاسگزار

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۸ ق.ظ

      خواهش میکنم دوست عزیز

      پاسخ

  12. میرعبدالباقی

    ۸ خرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۰۳ ب.ظ

    فقط المان!!!!!

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ق.ظ

      خوشحالم که دوست داشتید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.