دانلود اپلیکیشن مجله دلتا

ناگت مرغ ، مورد پسند کودکان

۱۲
3
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ناگت مرغ، غذای خوش‌مزه‎ای است که به سادگی آماده می‌شود و مورد پسند کودکان است.
ناگت مرغ

ناگت مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار و بسیار خوش‌مزه در سراسر جهان است. کودکان از طرفداران پرو پا قرص آن هستند و آن را بی‌بهانه مصرف می‌کنند. این غذا علاوه بر طعم خوبی که دارد، فوری هم آماده شده و در برخی موارد به‌عنوان پیش‌غذا  و به صورت سوخاری سرو می‌شود.

مواد لازم

سینۀ مرغ: یک عدد

زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری: نصف لیوان

کره: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع به مقدار لازم

سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم

نمک، فلفل‌ قرمز و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه

ناگت مرغ

ابتدا سینه‌های مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز دو بار چرخ می‌کنیم. زرده‌های تخم‌مرغ را به گوشت مرغ اضافه کرده، نصف پودر سوخاری، آویشن، کره، نمک و فلفل را به مواد می‌افزاییم. با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً طعم‌دار شوند.

در صورت تمایل می‌توانید برای کش‌دار شدن ناگت، از انواع پنیر‌ها مانند پنیر گودا یا پنیر پیتزا استفاده کنید. سپس در قابلمه‌ای کوچک و گود، روغن سرخ‎کردنی به مقداری که کاملاً ناگت‎ها در آن شناور باشند؛ می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود.

بقیۀ پودر سوخاری را روی سطح صافی مانند تخته آشپزخانه ریخته، مواد را روی آن قرار می‌دهیم و با وردنه به قطر یک سانت، مواد را پهن می‌کنیم. کمی پودر سوخاری یا کنجد روی مواد می‌پاشیم و با قالب‌های دل‌خواه مواد را قالب می‌زنیم. دو طرف ناگت‎ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

پس از این‎که ناگت‌ها را از روغن خارج کردید، روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. در آخر، ناگت‌های سرخ شده را در سینی کشیده، با سس گوجه‌فرنگی روی آن‌ها را تزیین کنید. می‌توان ناگت مرغ را با خیارشور و گوجه‌فرنگی به صورت ساندویچ میل کنید.

منبع: پارسی دی

۱۲ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۱ آذر ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ب٫ظ

    در خوردن سرخ کردنی باید رعایت کرد

    پاسخ

  2. محمد رضا جعفرآبادی

    ۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۴ ب٫ظ

    خیلی جالبه امیدوارم به اندازه ناگت های کارخانه ای خوشمزه باشه ممنون

    پاسخ

  3. میلاد

    ۷ خرداد ۱۳۹۸ در ۵:۲۱ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. رسا

    ۵ خرداد ۱۳۹۸ در ۵:۳۲ ب٫ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  5. میرعبدالباقی

    ۵ خرداد ۱۳۹۸ در ۵:۲۵ ب٫ظ

    بسیار خوشمزه است ولی سرخ کردنی ها کلا ضرر دارن

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق٫ظ

      البته گاهی اشکال نداره

      پاسخ

  6. رضوی

    ۵ خرداد ۱۳۹۸ در ۵:۱۶ ب٫ظ

    خوب بود ممنون از شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  7. الهی

    ۵ خرداد ۱۳۹۸ در ۵:۱۵ ب٫ظ

    • مریم سوری

      ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…

پیشنهاد سردبیر

تبلیغات

جدیدترین مطالب

مشاهده موارد بیشتر

کاربر گرامی

مطالب این سایت دیگر بروز رسانی نمی شود برای مشاهده مطالب جدید به لینک زیر مراجعه کنید

مشاهده سایت جدید مجله دلتا

This will close in 20 seconds