دانلود اپلیکیشن مجله دلتا ثبت و جستجوی ملک
خانه آشپزی مربای هویج ، نارنجی خوشمزه

مربای هویج ، نارنجی خوشمزه

۶
2
مربای هویج، بسیار ساده است و در همۀ فصل‌ها می‌توان آن را تهیه کرد.
مربای هویج

مربای هویج یکی از انواع مرباهای خوش‌مزه و پر‌مصرف در کشورمان است که مانند سایر مرباها در وعدۀ صبحانه یا عصرانه صرف می‌شود. مربای هویج را می‌توانید همراه با خامه، کره یا انواع پنکیک‌ها سرو کنید.

مقدار مواد زیر برای یک شیشۀ متوسط در نظر گرفته شده است.

مربای هویج

مواد لازم

آب: ۲ لیوان

شکر: ۵۰۰ گرم

هویج: ۵۰۰ گرم

هل و زعفران مقدار کم

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

با رندۀ ریز یا درشت (بنا به سلیقه) هویج‌ها را رنده کرده، کمی تفت می‌دهیم تا رنگ هویج‌ها تغییر کند و کمی نرم شوند. ۲ لیوان آب با شکر به هویج اضافه کرده، خوب هم می‌زنیم تا شکر در آب حل شود. هل، گلاب، آب‌لیمو و زعفران دم‎کرده را افزوده، مخلوط می‌کنیم و شعله پخش‌کن را زیر قابلمه می‌گذاریم. صبر می‌کنیم تا مربا پخته شود و به اصطلاح جا بیفتد. زمان مناسب برای پخت مربای هویج ۲ تا ۳ ساعت است. برای اطمینان از جا افتادن مربا، با قاشق کمی از شربت مربا را بر می‌داریم تا خنک شود. بعد قاشق را به سمت پایین می‌گیریم. اگر مربا به سختی از روی قاشق ریخت، یعنی به غلظت مطلوب رسیده و آماده شده است.

اگر تمایل داشتید می‌توانید در این مرحله کمی خلال بادام یا خلال پسته داخل مربا بریزید. باید دقت داشته باشید که دو دلیل باعث کپک زدن مربای هویج می‌شود. یکی اگر مربا را زود از روی حرارت بر‌دارید؛ طوری که شربت مربا به غلظت نرسیده باشد و دیگر اینکه شکر مربا کافی نباشد.

پس از خنک شدن، مربای هویج را در شیشۀ موردنظر ریخته، در آن را می‌بندیم و داخل یخچال می‌گذاریم. هر زمان که بخواهید می‎توانید از مربا استفاده کنید.

منبع: پارسی دی 

  • طرز تهیه سرکه سیب

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی

    سرکه سیب خواص بسیاری دارد و بسیار مفید است. این سرکه نقش بسزایی در رژیم های لاغری دارد. اگ…
  • طرز تهیه املت سوسیس

    املت سوسیس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

    املت سوسیس و گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش می‌شوید. حتی…
  • میگو

    میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

    اگر دوست دارید یک غذای سریع و آسان و البته خوشمزه درست کنید، حتماً میگو سیخی را امتحان کنی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. هایک

    ۱۲ خرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۲۹ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. اسکندری

    ۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۹ ق.ظ

    perfect

    پاسخ

  3. سیامک مودت

    ۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۲ ق.ظ

    عالی

    پاسخ

  4. صلابت

    ۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۲ ق.ظ

    یادگرفتم

    پاسخ

  5. ابراهیمی

    ۶ خرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۴ ق.ظ

    کمتر کسی دیدم که مربای هویج را دوست نداشته باشد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پیشنهاد سردبیر

وبگردی

جدیدترین مطالب

مشاهده موارد بیشتر
مشاور املاک برتررزرو هتل در ایرانوب سایت دلتا؛ ثبت و جستجوی هر نوع ملکفروش آپارتمان مسکونی در تهرانفروش مجتمع تجاری در قم