خانه هنر آشپزی دمنوش زرشک، ترش و گوارا

دمنوش زرشک، ترش و گوارا

۸
2
اگر یکی از افرادی هستید که ذائقۀ شما چای ترش را می‌پسندد، دمنوش زرشک یکی از پیشنهاد‌های ما به شما است.
دمنوش زرشک

دمنوش زرشک یکی از انواع دمنوش‌های سنتی و خوش‌طعم ایرانی است که علاوه‌ بر‌ طعم و رنگ خوبی که دارد، برای درمان برخی بیماری‌ها نیز مفید است. هر‌چند این نوشیدنی ممکن است برای بعضی افراد با شرایط و بیماری‌های خاص مضر باشد.

مواد لازم

دمنوش زرشک

آب جوش: ۴ لیوان

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

شکر، نبات یا عسل به میزان دل‌خواه

طرز تهیه

 ابتدا زرشک را پاک می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۰ دقیقه در آب بماند تا اگر گل‌و‌لایی دارد از آن خارج  و سپس در آبکش می‌ریزیم تا شسته شود.  زرشک پاک شده را نیاز نیست در آب خیس کنید. در فصل پاییز می‌توانید از زرشک تازه استفاده کنید.

 زرشک را در یک قوری مناسب می‎ریزیم و به آن ۴ لیوان آب در حال جوش اضافه می‎کنیم. قوری را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی کتری آب جوش قرار می‌دهیم تا دمنوش آماده شود. می‌توانیم برای شیرین کردن دمنوش کمی عسل، نبات یا شکر در آن بریزیم. در پایان دمنوش را در فنجان ریخته و سرو می‌کنیم. البته بنا به سلیقه می‌توانید چوب‌ دارچین یا زعفران دم‌کرده به دمنوش اضافه کنید.

خواص دمنوش زرشک

دمنوش زرشک

دمنوش زرشک خواص فراوانی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بهبود اسهال‌ خونی، زخم‌ معده، ورم‌ معده، ضد‌عفونی کردن خون، تقویت‌کننده کبد و کلیه‌ها، پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و درمان بی‌اشتهایی اشاره کرد.

مضرات دمنوش زرشک

خانم‌های باردار و کسانی که به سرفه‌های خشک مبتلا هستند، نباید از این دمنوش استفاده کنند. اگر دمنوش زرشک را بیش از اندازه و مدام استفاده کنید، باعث می‌شود ویتامین B جذب بدن نشود و ممکن است برای معده و دستگاه گوارش هم مشکلاتی ایجاد کند.

منبع: پارسی دی

  • کیک گوشت

    کیک گوشت ، غذایی شیک برای مهمانی ها

    کیک گوشت یکی از غذاهای جدید و مدرن است. این غذای خوشمزه با ظاهر خوبی که دارد، مناسب مهمانی…
  • شربت آلبالو

    طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

    با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب…
  • خورشت خلال

    خورشت خلال کرمانشاهی

    خورشت خلال، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. در این خورشت از خلال …
بیشتر ببینید در هنر آشپزی

۸ دیدگاه

  1. فراهانی

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۶:۰۴ ب.ظ

    چقده خوب ومفید

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۱ ق.ظ

      مرسی از توجهتون

      پاسخ

  2. چهاردولی(سعادتی)

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۶:۰۰ ب.ظ

    تقویت‌کننده کبد و کلیه‌ها
    جالب بود برام
    مرسی بابت اطلاع رسانی عالیتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. آقازاده

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۵:۵۹ ب.ظ

    خیلی دست کم میگرفتمش این گیاه رو

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ق.ظ

      بسیار مفید و خوشمزه است

      پاسخ

  4. الهی

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۵:۴۳ ب.ظ

    امتحانش میکنم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ق.ظ

      حتما لذت خواهید برد

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.