خانه آشپزی طرز تهیه بورانی کنگر

طرز تهیه بورانی کنگر

۱۴
0
کنگر ماست یا بورانی کنگر، یکی از پیش‌‌غذاها و میان‌وعده‌های خو‌شمزه و سالم است که با کنگر و ماست درست می‌شود.
بورانی کنگر

کنگر گیاهی شبیه کرفس است که از آن در پخت سوپ، خورشت و به ‌صورت خام در سالاد استفاده می‌شود. بورانی کنگر نوعی بورانی مخصوص فصل بهار است که با افزودن موادی مانند سیر و گل سرخ، می‌توانید آن را به ‌صورت مجلسی برای مهمانی‌های خود تهیه و سرو کنید. پیشنهاد می‌کنیم در این روزهای بهاری، کنگر ماست بخورید و از آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه بورانی کنگر با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه بورانی کنگر

  • کنگر: ۵۰۰ گرم
  • آب: نصف پیمانه
  • سیر تازه: یک بوته
  • ماست: دو و نیم پیمانه
  • مغز گردو و گل‌سرخ برای تزیین
  • نمک و فلفل به میزان لازم

کنگر ماست

طرز تهیه بورانی کنگر

سیرها را در کاسه آب سرد بریزید که چند دقیقه در آب خیس بخورند تا بتوانید پوست آنها را به ‌راحتی جدا کنید. پوست سیرها را ‌گرفته و خیلی ریز،رنده کرده و کنار بگذارید.

کنگرها را پس از تمیز کردن، شسته و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود؛ سپس روی تخته آن‌ها را به‌صورت نوارهایی درشت به اندازه دو بند ‌انگشت برش دهید و در کاسه بریزید.

در تابه‌ گودی کمی روغن ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. کنگرها را در روغن ریخته و تفت دهید. وقتی سرخ شد و رنگ آنها تغییر کرد، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

 آب را در تابه ریخته و در آن را ببندید. شعله را ملایم ‌کنید تا کنگرها خوب پخته و آب اضافه آن تبخیر شود. وقتی کنگرها کاملا نرم شدند، ماست را به آن افزوده و با مواد مخلوط کرده، بگذارید تا یک قل بزند. زیر شعله را خاموش کنید و بگذارید کنگر ماست خنک شود. برای تهیه این بورانی حتما از ماست پرچرب استفاده کنید.

بورانی کنگر را پس از خنک شدن در ظرف ‌کشیده و با گل‌سرخ و گردو تزیین ‌کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک میان‌وعده خانگی “طرز تهیه چیپس موز” را مطالعه کنید.

  • کاری پلو

    طرز تهیه کاری پلو

    کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…
  • سالاد سزار

    طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی و ترکیبی از کاهو، فیله مرغ، نان تست و پنیر پارمزان است که بن…
  • بستنی سنتی

    بستنی سنتی خانگی

    درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۴ دیدگاه

  1. روزبهانی

    ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۵۱ ق٫ظ

    سلام
    تشکر از اطلاعات مفید درج شده در مجله دلتا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۳ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. الهی

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۸ ب٫ظ

    جالب

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۳ ق٫ظ

      مرسی

      پاسخ

  3. مهدی چهاردولی (سعادتی)

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۰ ب٫ظ

    وای عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۳ ق٫ظ

      خوشحالم خوشتون اومده

      پاسخ

  4. نژادی

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۹:۲۸ ب٫ظ

    خوشمزه به نظر میرسه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق٫ظ

      بله و مفید

      پاسخ

  5. آرین

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۹:۲۷ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  6. سلیمی

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ب٫ظ

    خیلی خوبه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق٫ظ

      بله واقعا

      پاسخ

  7. زارع

    ۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ب٫ظ

    بسیار عالیه واقعا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ خرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق٫ظ

      بله، همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه کاری پلو

کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…