خانه هنر آشپزی طالبی ، خوشمزه تابستانی

طالبی ، خوشمزه تابستانی

۱۳
1
نوشیدنی‌ها و اسموتی­‌های خنکی که با طالبی تهیه می‌شوند، گرمای طاقت‌فرسای روزهای تابستان را از بدن بیرون کرده و آن را با حس شیرین سرزندگی جایگزین می‌کنند.
طالبی

طالبی در فصل گرما به‌قدری طرفدار دارد که به آن پادشاه میوه‌های تابستان گفته می‌شود. با مصرف این میوۀ شگفت‌انگیز و نوشیدنی‌های خوش‌گوار تهیه شده از آن، می‌توانید بدن خود را در برابر انواع عفونت‌ها و بیماری‌ها بیمه کنید. نوشیدنی‌ها و اسموتی­‌های خنکی که در ادامه با طرز تهیۀ آن‌ها آشنا می‌شوید، گرمای طاقت‌فرسای روزهای تابستان را از بدن بیرون کرده و حس شیرین سرزندگی را به شما هدیه می‌کند.

اسموتی طالبی و موز

طالبی

اسموتی یک شروع عالی برای صبح و انتخابی مناسب برای میان‌وعده‌ها است. اگر موزهای رسیده و لک‌دار در یخچال دارید و نمی‌دانید با آن‌ها چه­‌کار کنید، تهیۀ این نوشیدنی خوش‌مزۀ تابستانی با طالبی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم

موز: 225 گرم

پودر‌دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

ماست: 150 میلی‌لیتر

طالبی: 225 گرم

عسل: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طالبی خرد شده را از قبل در یخچال یا فریزر قرار دهید تا خنک شود. سپس تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته تا یکدست شوند. این نوشیدنی را می‌توانید با تکه‌های موز یا طالبی و پودر‌دارچین تزیین کنید.

یخ‌‌در‌بهشت طالبی و زنجبیل

طالبی

کمتر کسی پیدا می‌شود که به یخ‌در‌بهشت و آب‌طالبی به‌طور جداگانه علاقه نداشته باشد؛ چه برسد به اینکه این دو خوراکی با هم ترکیب و مقداری زنجبیل و نعناع به آن‌ها اضافه شوند. این نوشیدنی حس مطبوعی از خنکی را در شما ایجاد می‌کند!

مواد لازم

طالبی: 1.5 کیلوگرم

زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری رنده شده

نعناع تازه: 4 برگ

شکر: 1 قاشق غذاخوری

آب: یک‌چهارم پیمانه

نمک: یک‌ششم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

در یک قابلمۀ کوچک، شکر، آب و نمک را مخلوط کرده و برای 2 تا 3 دقیقه به جوش آورید تا شکر کامل در آب حل شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و سایر مواد به‌جز طالبی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط کاملاً سرد شود. طالبی را پوست‌ گرفته و خرد کنید. مخلوط را با طالبی در مخلوط‌کن ریخته تا یکدست شود.

ترکیب نهایی را در ظرف فلزی ریخته و آن را برای 8 ساعت در فریزر قرار دهید. موقع سرو، مواد یخ‌زده را با کشیدن قاشق روی آن در لیوان بریزید. سپس لیوان را با سودا پر کنید. این یخ‌در‌بهشت را می‌توانید با تکه‌های میوه، برگ نعناع یا برش لیموترش تزیین کنید.

اسموتی تابستانی طالبی و آووکادو

طالبی

این اسموتی تابستانی، کم‌کالری بوده و حاوی میزان زیادی پروتئین است. اگر به باشگاه رفته و یا پیاده‌روی داشته‌اید، این نوشیدنی را 45 دقیقه بعد از ورزش مصرف کنید تا از آثار اعجاب‌انگیز آن بهره‌مند شوید!

مواد لازم

طالبی: نصف یک طالبی کوچک

آب‌لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری

ریحان: 6 برگ بزرگ

آووکادو: یک‌چهارم

آب: 1 پیمانه

یخ: نصف پیمانه

وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

طرزتهیه

کافی است تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته و ترکیب کنید. برای تزیین می‌توانید روی نوشیدنی، برش لیمو یا برگ ریحان قرار دهید.

 اسموتی طالبی و کیوی

طالبی

کیوی سرشار از ویتامین C است و به پیشگیری از انواع بیماری‌ها و سرطان‌ها کمک می‌کند. همراه شدن این میوه با طالبی و لیموترش در این اسموتی تابستانی، آن را به بمب ویتامین C تبدیل کرده است.

مواد لازم

طالبی: 2 پیمانه

یخ: 2 پیمانه

کیوی: 1 و یک‌چهارم پیمانه پوست گرفته و خرد شده

برگ نعناع: 10 عدد تازه

آب‌لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری

عسل: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته تا یکدست شوند. سپس آن را در دو لیوان تقسیم کرده و با تکه‌های کیوی یا لیمو و نعناع تزیین کنید.

اسموتی طالبی و زردآلو

طالبی

این نوشیدنی برای شروع یک روز تابستانی پراسترس و یا پایان دادن به این روز، انتخاب مناسبی است. بابونۀ موجود در این اسموتی، آرام‌بخش بوده و به رفع اضطراب کمک می‌کند. تخم‌کتان موجود در آن نیز امگا 3 مورد نیاز بدن را تأمین کرده و باعث کاهش انواع التهاب در بدن می‌شود.

مواد لازم

اسفناج تازه: 50 گرم

زردآلو: 2 عدد بدون هسته

گل‌بابونه: 1 قاشق غذاخوری

آب: 1 پیمانه

طالبی: 100 گرم

آب‌لیموی تازه: نصف قاشق غذاخوری

تخم‌کتان: 1 قاشق غذاخوری

یخ: 1 پیمانه

طرز تهیه

گل‌بابونه را در نصف استکان آب‌جوش ریخته و اجازه دهید کاملاً سرد شود. سپس تمام مواد را همراه با گل‌بابونه و آبی که در آن قرار دارد در مخلوط‌کن ریخته و ترکیب کنید. البته بابونه را می‌توانید به‌صورت خشک و بدون قرار دادن در آب‌جوش  نیز در این اسموتی مورد‌استفاده قرار دهید.

منبع: برترین‌ها

  • کیک گوشت

    کیک گوشت ، غذایی شیک برای مهمانی ها

    کیک گوشت یکی از غذاهای جدید و مدرن است. این غذای خوشمزه با ظاهر خوبی که دارد، مناسب مهمانی…
  • شربت آلبالو

    طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

    با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب…
  • خورشت خلال

    خورشت خلال کرمانشاهی

    خورشت خلال، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. در این خورشت از خلال …
بیشتر ببینید در هنر آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. پیروز

    ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۳ ق.ظ

    مطلب مفید و کاربردی در کنار متن روان. سپاس از شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۳ ق.ظ

      ممنون از توجه شما

      پاسخ

  2. محمد نیکروش

    ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۴۳ ق.ظ

    بسیار عالی
    ممنونم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۳ ق.ظ

      خواهش می کنم

      پاسخ

  3. ابراهیمی

    ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۹ ب.ظ

    خیلی هوس انگیزه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۱۸ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  4. مهدی مختاری

    ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۲ ق.ظ

    عالی بودممنونم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۱۸ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  5. شعبانی

    ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق.ظ

    سپاسگذارم از این همه تنوع

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۱۹ ق.ظ

      خواهش میکنم، مرسی که هستید

      پاسخ

  6. بیگدلی

    ۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق.ظ

    عاااااشقشم
    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۱۹ ق.ظ

      امیدوارم لذت برده باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.