خانه هنر آشپزی کیک براونی ، شکلاتی بی نظیر

کیک براونی ، شکلاتی بی نظیر

۸
1
براونی، کیک خوش‌طعمی است که به‌سادگی می‌توانید آن را در منزل درست کنید.
کیک

براونی، یک کیک شکلاتی بسیار مطبوع است که از آرد، کره، تخم‌مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می‌شود و می‌توان آن را به‌عنوان دسری بی‌نظیر یا عصرانه و میان‌ وعده‌ای دلچسب انتخاب کرد. بعضی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی میل کنند و بعضی دیگر با سس شکلات گرم. البته بنا‌به سلیقه و ذائقۀ افراد، می‌توان آن را با انواع چیزهای دیگر مانند خامه، کارامل یا پودر شکر تزیین و سرو کرد. این کیک خوشمزه را به‌سادگی می‌توانید در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم

کیک

کره 2/1 فنجان
شکر 1 فنجان
تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
پودر‌کاکائو 3/1 فنجان
آرد‌ گندم 2/1 فنجان
نمک 4/1 قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر 4/1 قاشق چای‌خوری

کِرِم روی کیک

کرۀ آب‌شده 3 قاشق غذا‌خوری
پودر‌کاکائو 3 قاشق غذا‌خوری
عسل 1 قاشق غذا‌خوری

 وانیل 1 قاشق چای‌خوری
پودر‌قند 1 فنجان

طرز تهیه 

زمان پخت این کیک 35 دقیقه است.
ابتدا فر را گرم کنید تا به 350 درجۀ فارنهایت (175 درجۀ سانتیگراد) برسد. ظرفتان را چرب کرده و کمی آرد در ظرف بپاشید.

در یک ظرف جداگانه 2/1 فنجان کره را آب کنید. بگذارید کمی سرد شود. کرۀ آب شده را با شکر، تخم‌مرغ و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید. 3/1 فنجان پودر کاکائو، 2/1 فنجان آرد گندم، نمک و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط و بعد به مواد اضافه کنید. مایع کیک آماده شده را در ظرف مورد‌نظر بریزید. ظرفتان را برای مدت 25 تا 30 دقیقه در فر (که از قبل گرم کردید) بگذارید. از این بیشتر نباید در فر بماند.
برای درست کردن کِرم روی کیک، 3 قاشق غذاخوری کرۀ آب شده، 3 قاشق غذاخوری پودر‌کاکائو، 1 قاشق غذا‌خوری عسل، 1 قاشق چای‌خوری وانیل و یک فنجان شکر را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا مایع یکدست و صاف شود. وقتی هنوز براونی‌ها گرم هستند، کِرم آماده شده را روی آن‌ها بریزید.

منبع: زیباکده

برای دیدن مطالب بیشتر درباره‌ هنر آشپزی از مجله دلتا دیدن کنید.

  • کنگر ماست

    کنگر ماست، بورانی بهاری

    کنگر ماست یا بورانی کنگر، یکی از پیش‎غذاها و میان‎وعده‌های بسیار خوش‌مزه و سالم ایرانی است…
  • دمنوش زرشک

    دمنوش زرشک، ترش و گوارا

    دمنوش زرشک یکی از انواع دمنوش‌های سنتی و خوش‌طعم ایرانی است که علاوه‌ بر‌ این‎که طعم خوبی …
  • شله زرد

    شله زرد ، زینت‎بخش سفره‎های افطار

    شله زرد یکی از معروف‌ترین دسرهای ایرانی است که بیشتر به‌صورت نذری در مناسبت‌های مذهبی پخته…
بیشتر ببینید در هنر آشپزی

۸ دیدگاه

  1. مهدی مختاری

    ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۴ ق.ظ

    باتشکر از سایت و مجله دلتا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۱ ق.ظ

      سپاسگزارم

      پاسخ

  2. شعبانی

    ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۳ ق.ظ

    خوب بود سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۱ ق.ظ

      خواهش می کنم

      پاسخ

  3. بیگدلی

    ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۳ ق.ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۲ ق.ظ

      ممنون از حسن نظرتون

      پاسخ

  4. بزرگی

    ۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۴:۴۲ ب.ظ

    خوشمزه باید باشه ئلی با زبون روزه …

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۸ در ۸:۲۲ ق.ظ

      انشاالله بعد از افطار

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.