خانه آشپزی پیتزا با باگت در ۲۰ دقیقه

پیتزا با باگت در ۲۰ دقیقه

۰
0
شاید باور نکنید که بدون خمیر مخصوص پیتزا هم بتوان پیتزایی خوشمزه تهیه کرد؛ آن هم با استفاده از نان باگت یا نان فرانسوی!
طرز تهیه پیتزا با نان باگت

طرز تهیه پیتزا با نان باگت خیلی راحت است، فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگرا بردارید و به صورت عمودی نصف کنیدمواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شودسس پیتزا را می‌توانید از قبل تهیه و در فریزر نگهداری کنیدبه این ترتیب تهیه این پیتزا فقط ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید. با بخش آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای پیتزا با نان باگت

  • نان باگت ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده ۴۵۰ گرم
  • پنیر موزورلا و چدار رنده شده ۲ تا ۳ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه متوسط ۳ عدد
  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
  • ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

پیتزا با نان باگت

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

  • اول از همه سس پیتزا را آماده کنیدیک قاشق از روغن زیتون را در تابه بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شوددر این مدت گوجه‌ها را خیلی ریز خرد و یا رنده کنید (می‌توانید پوست گوجه ها را نیز جدا کنید). وقتی روغن داغ شد گوجه خرد شده را داخل آن بریزید و ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدهید تا آب آن تا حدودی بخار شود.
  • سپس رب گوجه را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهیدپودر سیر، نمک، فلفل و در اخر ریحان خرد شده را به سس اضافه کنیددر صورتی که سس بیش از حد غلیظ شد یکی دو قاشق آب به آن اضافه کنیدسس را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
  • فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر، فویل آلومینیومی بکشیدنان باگت بزرگ را از وسط و از طول نصف کنید و نصف نان‌ها را روی سینی آماده شده قرار دهید.
  • پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. مجددا در تابه بزرگی، یک قاشق روغن زیتون را داغ کنیدپیاز خرد شده را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت بدهیدپس از آن فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز و فلفل شروع به نرم شدن کنند (حدود ۳ دقیقه).
  • حال گوشت چرخ‌کرده را همراه با کمی نمک و فلفل اضافه کنید. تفت بدهید تا رنگ صورتی گوشت تغییر کندحال سس پیتزا را روی آن بریزید و بگذارید دوباره با مخلوط گوشت و سبزیجات داغ شود.
  • مخلوط آماده شده را روی نصف نان‌ها بمالید. به مقدار دلخواه از پنیر رنده شده روی آن‌ها بپاشید و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شودصبر کنید پیتزا با نان باگت کمی خنک شود سپس آن را برش بزنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “پیتزا مارگاریتا، اصیل و ساده” را مطالعه کنید.

  • سالاد الویه

    سالاد الویه و نکات طلایی تهیه آن

    سالاد‌ تقریبا جزو بهترین انتخاب‌ها برای صرف یک وعده‌ غذایی سبک به شمار می‌رود. خوشبختانه ت…
  • طرز-تهیه-املت-ماسالا

    طرز تهیه املت ماسالا (هندی)

    اگر شاغل هستید و مدت زمان کمی برای پخت‌و‌پز دارید یا صبح یک روز تعطیل به دنبال صبحانه‌ای ع…
  • آب دوغ خیار

    آب دوغ خیار مجلسی

    آب دوغ خیار از غذا‌های سنتی ایرانی است که سرو آن در روز‌های گرم تابستان بسیار می‌چسبد. این…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سالاد الویه و نکات طلایی تهیه آن

سالاد‌ تقریبا جزو بهترین انتخاب‌ها برای صرف یک وعده‌ غذایی سبک به شمار می‌رود. خوشبختانه ت…