خانه آشپزی سالاد مرغ و پیازچه

سالاد مرغ و پیازچه

۰
0
سالاد مرغ و پیازچه نوعی سالاد مرغ است که می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا یک شام سبک مصرف کنید.
سالاد مرغ و پیازچه

اگر سالادهای متنوع دوست دارید، سالاد مرغ و پیازچه انتخاب خوبی است. این سالاد که بسیار خوشمزه و خوش‌عطر است، طعم متفاوتی دارد که باعث می‌شود حتی کسانی هم که مرغ دوست ندارند، طرفدار آن باشند. این سالاد را به هر شکلی که دوست دارید، می‌توانید سرو کنید و از آن لذت ببرید. طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه سالاد مرغ و پیازچه

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پیازچه: یک سوم لیوان
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
  • گردو به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • چیپس با طعم دلخواه در صورت تمایل

سالاد مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه

مرغ را با آب، پیاز، نمک و زردچوبه بپزید؛ سپس وقتی خنک شد آن را ریش‌ریش کنید.

جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

در کاسه‌ای دو قاشق ماست و دو قاشق سس مایونز را با هم مخلوط کرده و به مواد بیفزایید. افزودن ماست باعث می شود سالاد سالم‌تر و کالری آن کمتر باشد.

گردو را خیلی ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به سالاد بیفزایید و خوب هم بزنید.

سالاد را دو ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم برود؛ سپس آن را با بقیه سس و ماست ترکیب کنید. توجه داشته باشید که حتما ماست چکیده و سفت باشد و به هیچ عنوان از ماست آبکی استفاده نکنید.

در صورت تمایل می‌توانید پس از آماده شدن سالاد، چیپس با طعم دلخواه خود را خرد کرده و در سالاد بریزید. اضافه کردن چیپس سالاد را خوشمزه‌تر و حجم آن را بیشتر می‌کند؛ البته اگر با کالری آن مشکلی ندارید.

این سالاد را می‌توانید مانند سالاد الویه یا روی نان تست و به صورت فینگرفود سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه نوع دیگری سالاد مرغ را در “سالاد مرغ، پیش‌غذای مجلسی” مطالعه کنید.

  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …
  • طرز تهیه مفطح

    طرز تهیه مفطح عربی

    مفطح غذایی لذیذ و خوش‌طعم است که در بیشتر کشورهای عربی و خاورمیانه درست می‌شود و یک غذای ر…
  • کاری پلو

    طرز تهیه کاری پلو

    کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …