خانه آشپزی طرز تهیه میگو کبابی

طرز تهیه میگو کبابی

۱
1
میگوکبابی نوعی غذای دریایی است که می‌توان آن را باکباب‌پز یا در فر درست کرد.
میگو کبابی

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است که با روش‌های مختلفی  درست می‌شود. برای میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت‌تر هستند، چون میگوهای ریز در زمان کباب شدن خشک و سفت می‌شوند. برای آشنایی با طرز تهیه میگو کبابی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • میگو: یک کیلو
  • کره: ۵۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن‌زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه میگو کبابی

طرز تهیه میگو کبابی

میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در کاسه بزرگی بریزید. آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. جعفری را ساطوری و سیر را ریز رنده کرده و روی میگوها بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

روی کاسه را با سلفون پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد میگوها برود و مزه‌دار شود.

سپس آنها را از یخچال بیرون بیاورید و سیخ کنید. اگر می‌خواهید میگو را در فر کباب کنید، می‌توانید سیخ نکرده و روی سینی فر بچینید.

روغن‌زیتون و کره آب شده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و با یک قلم‌مو روی میگوهای سیخ شده بکشید تا چرب شود. سیخ‌ها را روی کباب‌پز بچینید تا میگوها کباب شوند.

هنگام کباب کردن میگوها چند بار روی آنها را با مخلوط روغن‌زیتون و کره چرب کنید. این کار باعث می‌شود میگوها خشک نشده و بسیار لذیذ شود. پس از کباب کردن، میگوها را با سس مخصوص سرو کنید.

سس مخصوص میگو کبابی

یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ترکیب کنید؛ سپس مقداری پودر سیر، فلفل قرمز و نمک به مخلوط بیفزایید.

در آخر مقدار خیلی کمی شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم به مواد سس افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید سس تند شود، مقدار بیشتری فلفل قرمز و فلفل سیاه به سس اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طبخ نوع دیگری از میگو “میگو سیخی، حتما امتحان کنید” را مطالعه کنید.

  • سینه مرغ شکم پر

    سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج

    اگر به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات برای شام یا ناهار هستید، سینه مرغ شكم پر با اسفنا…
  • نان صبحانه فانتزی

    نان صبحانه فانتزی

    بسیاری از افراد فکر می‌کنند پختن نان فانتزی در خانه کار دشواری است، اما تهیه کردن این نان …
  • پیتزا مکزیکی

    پیتزا مکزیکی با سس سالسا

    با اینکه ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا …
بیشتر ببینید در آشپزی

یک نظر

  1. ناشناس

    ۲۸ اردیبهشت، ۱۳۹۹ در ۱:۲۱ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج

اگر به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات برای شام یا ناهار هستید، سینه مرغ شكم پر با اسفنا…