مواد لازم تهیه دنت خانگی:
- شیر: ۳ پیمانه
- نشاسته: یک سوم پیمانه
- آرد برنج: یک پنجم پیمانه
- آب: یک پیمانه
- خامه زده شده: ۵ قاشق غذاخوری
- شکر: یک پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید از اسانس موز، زعفران، پودر کاکائو، نسکافه و … استفاده کنید.
طرز تهیه دنت خانگی:
نشاسته را با آب مخلوط و یکدست کنید.
شیر را روی شعله ملایم بگذارید تا کمی گرم شود. آرد برنج را دو بار الک کرده و به شیر بیفزایید تا در آن حل شود.
شکر و مخلوط نشاسته و آب را به مواد اضافه کنید. بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کرده و مدام با لیسک هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی مایه به غلظت مناسب رسید، زیر شعله را خاموش کنید. ۵ دقیقه بعد خامه را به مواد بیفزایید.
در این مرحله میتوانید اسانسهای مختلف را به این صورت اضافه کنید:
دنت وانیلی: کمی وانیل + گلاب
دنت زعفرانی : کمی زعفران دمکرده غلیظ
دنت موزی: نصف موز میکس شده + چند قطره اسانس موز + کمی رنگ زرد خوراکی
دنت شکلاتی: یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو + ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات
دنت نسکافهای: یک قاشق نسکافه
در آخر کار هم دنت را در ظرف دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مواد لازم تهیه دنت شکلاتی :
- پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
- شیر: یک پیمانه
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- خامه: ۱۲۰ گرم
- شکر: ۶۰ گرم
طرز تهیه دنت شکلاتی :
در کاسهای شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده، شیر و خامه را به تدریج بیفزایید تا مایه یکدست شود.
مخلوط را روی شعله ملایم هم بزنید و پس از اینکه به غلظت دلخواه رسید، آن را در یخچال بگذارید تا آماده شود.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر ایرانی “طرز تهیه شله زرد” را مطالعه کنید.