خانه آشپزی طرز تهیه دنت خانگی

طرز تهیه دنت خانگی

۰
2
دنت نوعی دسر است که طعم‌های متنوعی از میوه‌های مختلف تا شکلاتی و کاراملی دارد.
طرز تهیه دنت خانگی

مواد لازم تهیه دنت خانگی:

  • شیر: ۳ پیمانه
  • نشاسته: یک سوم پیمانه
  • آرد برنج: یک پنجم پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • خامه زده شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

نکته: برای طعم دار کردن دنت می‌توانید از اسانس موز، زعفران، پودر کاکائو، نسکافه و … استفاده کنید.

دنت خانگی

طرز تهیه دنت خانگی:

نشاسته را با آب مخلوط و یکدست کنید.

شیر را روی شعله ملایم بگذارید تا کمی گرم شود. آرد برنج را دو بار الک کرده و به شیر بیفزایید تا در آن حل شود.

شکر و مخلوط نشاسته و آب را به مواد اضافه کنید. بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کرده و مدام با لیسک هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی مایه به غلظت مناسب رسید، زیر شعله را خاموش کنید. ۵ دقیقه بعد خامه را به مواد بیفزایید.

در این مرحله می‌توانید اسانس‌های مختلف را به این صورت اضافه کنید:

دنت وانیلی: کمی وانیل + گلاب

دنت زعفرانی : کمی زعفران دم‌کرده غلیظ

دنت موزی: نصف موز میکس شده + چند قطره اسانس موز + کمی رنگ زرد خوراکی

دنت شکلاتی: یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو + ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات

دنت نسکافه‌ای: یک قاشق نسکافه

در آخر کار هم دنت را در ظرف دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

دنت شکلاتی

مواد لازم تهیه دنت شکلاتی :

  • پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه: ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۶۰ گرم

طرز تهیه دنت شکلاتی :

در کاسه‌ای شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده، شیر و خامه را به تدریج بیفزایید تا مایه یکدست شود.

مخلوط را روی شعله ملایم هم بزنید و پس از اینکه به غلظت دلخواه رسید، آن را در یخچال بگذارید تا آماده شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر ایرانی “طرز تهیه شله زرد” را مطالعه کنید.

  • تارت گوجه و ریحان

    تارت گوجه و ریحان

    تارت گوجه و ریحان یک فینگر فود خوش‌طعم و سبک ایتالیایی است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آر…
  • شامی هویج

    شامی هویج اصفهانی

    شامی هویج یکی از غذاهای محلی و خوشمزه اصفهان است که با یک سس خوش‌طعم و معطر درست می‌شود. ش…
  • کوکی بادام زمینی

    کوکی بادام‌زمینی؛ روش پخت

    کوکی بادام زمینی یکی از شیرینی‌های خاص و یک عصرانه‌ دلچسب در کنار شیر، چای یا قهوه است. ای…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یک فینگر فود خوش‌طعم و سبک ایتالیایی است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آر…