خانه آشپزی طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو

طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو

۰
3
کیک ساده اسفنجی از کیک‌هایی است که می‌توانید آن را به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک ساده

هیچ چیزی مثل پخت یک کیک ساده خانگی در روزهای قرنطینه نمی‌تواند لذت بخش  باشد. با مجله دلتا و طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو همراه باشید.

مواد لازم

  • کره ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • شکر ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • آرد ۱/۲ پیمانه (۵۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو

طرز تهیه کیک ساده

  • در یک کاسه متوسط کره را آب کنیدبرای این کار کره را به تکه‌های کوچک تقسیم‌ کرده و ظرف را ۱۰۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهیدسپس خارج کنید و هم بزنید تا کره کاملا ذوب شود. سپس شکر را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
  • آرد را الک  و سپس آن را همراه با تخم‌مرغ و شیر به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به شدت هم بزنید. مایه باید یکدست و کرم‌مانند شود.
  • کف چهار کاسه کوچک مناسب را چرب کنید. سپس مایه کیک را در ظرف‌ها تقسیم کنیدکمی بیشتر از نصف هر ظرف باید پر شودظرف‌ها را یکی دو بار  قبل از گذاشتن داخل ماکروویو هم بزنید تا اگر حبابی در مایه هست از بین برودسپس با سلفون روی ظرف‌ها را بپوشانید. یک گوشه از سلفون را باز بگذارید تا بخار بتواند خارج شود.
  •  ظرف‌ها را یکی یکی در مایکروویو قرار دهید تا کیک ساده آماده شود. هر کیک حدود ۵۰۶۰ ثانیه نیاز به پختن دارد که زمان دقیق آن به قدرت مایکروویو و اندازه ظرف داردوقتی کیک پخته شد سلفون را از روی آن بردارید.
  • ظرف‌ها را در یک بشقاب کوچک برگردانید. اگر کیک به راحتی از ظرف جدا نشد می‌توانید با یک چاقو دور تا دور کیک را از ظرف جدا کنید.

کیک ساده را با مربا، خامه یا بستنی سرو کنیدهمچنین می‌توانید روی آن را با ترافل‌های رنگی یا میوه‌های تازه‌ای مثل توت فرنگی تزیین کنید.

  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …
  • طرز تهیه مفطح

    طرز تهیه مفطح عربی

    مفطح غذایی لذیذ و خوش‌طعم است که در بیشتر کشورهای عربی و خاورمیانه درست می‌شود و یک غذای ر…
  • کاری پلو

    طرز تهیه کاری پلو

    کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …