خانه آشپزی طرز تهیه نان باگت خانگی

طرز تهیه نان باگت خانگی

۰
4
نان باگت از نان‌های پرطرفداری است که با طعم خوب و بافت نرمی که دارد در تهیه ساندویچ ها از آن استفاده می‌شود.
طرز تهیه نان باگت فرانسوی
نان باگت با روکشی برشته و بافتی نرم از انواع نان‌هایی است که در سرو ساندویچ از آن استفاده می‌شود. این روزها که به ندرت از خانه بیرون می‌روید بهترین فرصت است تا این نان را به صورت خانگی تهیه کرده و لحظات شادی را برای خانواده با تهیه ساندویچ‌های خانگی خلق کنید. مجله دلتا را با طرز تهیه نان باگت فرانسوی ورق بزنید.

مواد لازم

  • شیر : ۱ لیوان
  • آب : نصف لیوان
  • کره نرم شده : یک چهارم لیوان
  • آرد سفید:۴ لیوان
  • خمیر مایه فوری : ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ : ۱ عدد

نان باگت فرانسوی

طرز تهیه نان باگت

  • آب، شیر و کره را در یک قابلمه ریخته و آن روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه مخلوط گرم شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
  • در ظرفی دیگر یک و نیم لیوان از آرد را با شکر ، نمک و خمیر مایه مخلوط کنید و هم بزنید وقتی مواد خوب مخلوط شد شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
  • تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  • باقی مانده آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید (به اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد).
  • خمیر را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس روی آن را بپوشانید تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.
  • روی سطح کار کمی آرد بپاشید و بعد از استراحت خمیر، آن را روی سطح کار قرار داده و کمی ورز دهید.
  • خمیر را به شکل استوانه در آورده و سپس با یک چاقوی خیس و تیز خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • خمیرها را گرد کرده و اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند.
  • هر کدام از خمیرها را با کمک وردنه به صورت دایره ای به قطر ۱۵ سانتی متر باز کرده و خمیرهای باز شده را رول کنید. سر و ته رول‌ها را به داخل جمع کرده و فشار دهید تا باز نشوند.
  • رول‌ها را با فاصله زیاد داخل سینی فر بچینید.
  • با پارچه تمیز و یا سلفون روی سینی را بپوشانید و بگذارید تا خمیرها یک تا ۲ ساعت استراحت کنند و حجمشان دو برابر شود.
  • فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه داغ کرده و سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان‌ها پخته شده و روی آنها کمی طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع نان ” طرز تهیه نان کماج” را مطالعه کنید.

  • شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …
  • طرز تهیه مفطح

    طرز تهیه مفطح عربی

    مفطح غذایی لذیذ و خوش‌طعم است که در بیشتر کشورهای عربی و خاورمیانه درست می‌شود و یک غذای ر…
  • کاری پلو

    طرز تهیه کاری پلو

    کاری پلو غذای شیرازی خوشمزه‌ای است که با ادویه کاری هندی درست می‌شود و باید حسابی تند و تی…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

شربت سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی ایرانی

شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد و خوردن آن با کاهو، …