طرز تهیه ساج کباب

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می‌شود.
ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می‌شود.
ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ می‌شود. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در دلتامگ بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمی‌های خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و کم کالری سرو شود.

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی 1 کیلو
  • ماست 1 لیوان
  • نان لواش 1 عدد
  • پیاز 3 عدد
  • کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
  • حبه سیر 3 عدد
  • فلفل و نمک به میزان لازم

ساج کباب ساج قورما

طرز تهیه ساج کباب

  • ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ۱ عدد پیاز درون قابلمه‌ای قرار دهید تا بپزد، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.
  • ۲ عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز کرده و داخل تابه‌ای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک شود، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز می‌توانید استفاده کنید).
  • پس از سرخ شدن گوشت، گوشت و پیاز را در ظرفی بکشید و نان لواش خشکی را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید.
  • درون ظرفی عمق دار، نخست نان‌های تفت داده شده ریخته شده و بر روی آن ۱ لیوان آب گوشت از صافی گذشته بریزید.
  • سیر و ماست را به مواد اضافه کرده، در پایان مخلوط گوشت و پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم زده و در ظرفی مناسب سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه فرنی سه رنگ

دستور پخت فرنی سه رنگ بسیار ساده است. کافی است بعد از اینکه فرنی آماده شد آن را به سه قسمت…