طرز تهیه شش انداز بادمجان

۱
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد.
شش انداز گیلانی

خورشت شش انداز یک غذای سنتی خوشمزه و خوش طعم با ظاهری شبیه خورشت فسنجان است که می‌تواند با مواد مختلفی مثل تخم مرغ، هویج، سیب و بادمجان تهیه شود. شش انداز بادمجان یکی از انواع این خورشت است که در گیلان طبخ می‌شود. با مجله دلتا و طرز پخت خورشت شش انداز گیلانی همراه باشید.

مواد لازم برای خورشت شش انداز گیلانی :

  • بادمجان قلمی بدون تخم  ۵ عدد
  • پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • رب انار ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
  • نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن به میزان لازم

شش انداز بادمجان گیلانی

طرز تهیه :

  • برای پخت خورشت شش انداز گیلانی ، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  • بادمجان‌های خرد شده را به نمک آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دوساعت بماند و تلخی احتمالی آن برطرف شود.
  • قابلمه مناسبی را روی شعله قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن داغ شود.
  • سپس مغز گردوی ساییده شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید.
  • پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  • سپس رب انار و ۳ پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید تا خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
  • بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید تا نمک آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
  • بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید و بگذارید با حرارت کم لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد

خورشت شش انداز بادمجان در کنار برنج سرو می‌شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با غذاهای گیلانی “دستور پخت شامی ترش گیلانی” را مطالعه کنید.

یک نظر

  1. ناشناس

    ۹ فروردین ۱۳۹۹ در ۸:۵۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…