خانه آشپزی طرز تهیه کوکوی پاستا

طرز تهیه کوکوی پاستا

۰
0
پاستای کوکو یکی از انواع غذاهای متنوع با پاستا است که به‌عنوان غذا و پیش‌غذا سرو می‌شود.
کوکوی پاستا

کوکوی پاستا یکی از انواع غذاهای متنوعی است که پاستا رسپی اصلی آن را تشکیل می‌دهد. این غذا به‌عنوان وعده اصلی و پیش‌غذا سرو شده و پخت آن یک ساعت و نیم زمان لازم دارد. با بخش آشپزی مجله دلتا و طرز تهیه کوکوی پاستا همراه باشید.

مواد لازم تهیه پاستای کوکو:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • پاستای ریز فرم‌دار یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • هویج یک عدد
  • تخم مرغ ۷ عدد
  • ذرت یک پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

پیش از آماده‌ کردن  مواد اولیه، فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا ۱۵ دقیقه گرم کنید. کف قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

  • ابتدا پاستا را داخل آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
  • هویج را رنده کنید.
  • فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید.
  • تخم‌ مرغ‌ ها را در یک کاسه هم زده و شیر را به آن اضافه کنید.
  • در یک ظرف مناسب پاستا، فلفل دلمه ای، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
  • مواد را داخل قالب بریزید و برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.

این کوکو در کنار گوجه‌فرنگی، زیتون و سایر سبزیجات دلخواه سرو می‌شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع غذا با پاستا “پاستا با سس قارچ” را مطالعه کنید.

  • طرز تهیه‌ سالاد تن ماهی

    طرز تهیه‌ سالاد تن ماهی

    از تن ماهی علاوه بر وعده غذای اصلی می‌توان در تهیه سالاد نیز استفاده کرد. سالاد تن ماهی یک…
  • طرز تهیه نان رول

    طرز تهیه نان رول خانگی

    خوردن یک نان خوشمزه و خانگی برای صبحانه هر کسی را به اشتها می‌آورد. نان رول با طعمی دلچسب …
  • طرز تهیه دلمه کباب

    طرز تهیه دلمه کباب هلندی

    دلمه کباب از غذاهای سنتی هلندی با روش پخت آسان است. از آنجاکه دلمه از پیش غذاها و غذاهای م…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه‌ سالاد تن ماهی

از تن ماهی علاوه بر وعده غذای اصلی می‌توان در تهیه سالاد نیز استفاده کرد. سالاد تن ماهی یک…