طرز تهیه گوشفیل

۹
3
زمان مطالعه: 2 دقیقه
گوشفیل یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا با زولبیا و بامیه سرو می‌شود.
گوشفیل

گوشفیل از آن دسته شیرینی‌هایی است که به راحتی می‌توان در منزل درست کرد و از طعم خوب یک شیرینی خانگی لذت برد. این شیرینی به شکل‌های مختلف و در همه شهرهای کشور درست می‌شود. اما جالب است بدانید در اصفهان گوشفیل را با دوغ می‌خورند و سرو این دو در کنار هم، طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه گوشفیل خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه گوشفیل :

  • آرد سفید به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب: یک لیوان
  • شکر: ۲ لیوان
  • شیر: یک فنجان
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
  • روغن جامد: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

گوش فیل

طرز تهیه گوشفیل :

آب و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا کمی غلیظ شود؛ سپس گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و پس از ۳ دقیقه از روی شعله بردارید تا خنک شود.

تخم‌مرغ، شیر، روغن، ماست، بیکینگ پودر و دو قاشق از شربت آماده شده را با هم مخلوط کرده، آرد را کم‌کم به مواد بیفزایید تا جایی که خمیر یکدست شده و به دست نچسبد.

روی خمیر را سلفون بکشید و حدود دو ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند؛ سپس خمیر را از کاسه بیرون آورده و روی تخته آشپزخانه بگذارید و با وردنه آن را پهن کرده و ورز دهید.

شیرینی گوشفیل

در قابلمه کوچکی مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و آن را روی شعله ملایم بگذارید. مقدار روغن باید در حدی باشد که شیرینی موقع سرخ شدن در آن شناور باشد.

با چاقو خمیر را به صورت نوارهای دو سانتی ببرید و آن‌ها را به شکل لوزی برش داده، در روغن بگذارید تا سرخ شوند.

گوشفیل در روغن پف کرده و طلایی می‌شود.

وقتی دو طرف گوشفیل کاملا سرخ شد، از روغن بیرون بیاورید و حدود ۳۰ ثانیه در شربت فرو برید؛ سپس در صافی بگذارید تا شهد اضافی آن خارج و آماده سرو شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

۹ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ در ۸:۰۷ ب٫ظ

    • سارا امیرانی

      ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۶ ق٫ظ

      کاربر گرامی و فرهیخته مجله دلتا، از اینکه با ما همراهید سپاس گزاریم و برایتان یک دنیا شادی و سلامتی را از خدای مهربان آرزو می کنیم.

      پاسخ

  2. ناشناس

    ۷ اسفند ۱۳۹۸ در ۴:۳۳ ب٫ظ

  3. ملیحه

    ۶ اسفند ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۸ ق٫ظ

    ممنونم‌‌خانم‌سوری‌استفاده‌بردیم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۶ اسفند ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. بزرگی

    ۵ اسفند ۱۳۹۸ در ۸:۰۸ ب٫ظ

    جالب و آسان

    پاسخ

  5. یوسفی

    ۵ اسفند ۱۳۹۸ در ۹:۰۸ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۵ اسفند ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق٫ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  6. ناشناس

    ۵ اسفند ۱۳۹۸ در ۷:۴۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…