خانه آشپزی طرز تهیه گوشفیل

طرز تهیه گوشفیل

۷
3
گوشفیل یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا با زولبیا و بامیه سرو می‌شود.
گوشفیل

گوشفیل از آن دسته شیرینی‌هایی است که به راحتی می‌توان در منزل درست کرد و از طعم خوب یک شیرینی خانگی لذت برد. این شیرینی به شکل‌های مختلف و در همه شهرهای کشور درست می‌شود. اما جالب است بدانید در اصفهان گوشفیل را با دوغ می‌خورند و سرو این دو در کنار هم، طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه گوشفیل خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه گوشفیل :

  • آرد سفید به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب: یک لیوان
  • شکر: ۲ لیوان
  • شیر: یک فنجان
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
  • روغن جامد: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

گوش فیل

طرز تهیه گوشفیل :

آب و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا کمی غلیظ شود؛ سپس گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و پس از ۳ دقیقه از روی شعله بردارید تا خنک شود.

تخم‌مرغ، شیر، روغن، ماست، بیکینگ پودر و دو قاشق از شربت آماده شده را با هم مخلوط کرده، آرد را کم‌کم به مواد بیفزایید تا جایی که خمیر یکدست شده و به دست نچسبد.

روی خمیر را سلفون بکشید و حدود دو ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند؛ سپس خمیر را از کاسه بیرون آورده و روی تخته آشپزخانه بگذارید و با وردنه آن را پهن کرده و ورز دهید.

شیرینی گوشفیل

در قابلمه کوچکی مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و آن را روی شعله ملایم بگذارید. مقدار روغن باید در حدی باشد که شیرینی موقع سرخ شدن در آن شناور باشد.

با چاقو خمیر را به صورت نوارهای دو سانتی ببرید و آن‌ها را به شکل لوزی برش داده، در روغن بگذارید تا سرخ شوند.

گوشفیل در روغن پف کرده و طلایی می‌شود.

وقتی دو طرف گوشفیل کاملا سرخ شد، از روغن بیرون بیاورید و حدود ۳۰ ثانیه در شربت فرو برید؛ سپس در صافی بگذارید تا شهد اضافی آن خارج و آماده سرو شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

  • سالاد سزار

    طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی و ترکیبی از کاهو، فیله مرغ، نان تست و پنیر پارمزان است که بن…
  • بستنی سنتی

    بستنی سنتی خانگی

    درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …
  • کباب تابه ای مرغ

    کباب مرغ تابه‌ای

    کباب تابه ای مرغ غذایی لذیذ، نرم و خوش‌طعم است که با یک بار امتحان کردن آن، غذایی ثابت در …
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۷ اسفند، ۱۳۹۸ در ۴:۳۳ ب٫ظ

  2. ملیحه

    ۶ اسفند، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۸ ق٫ظ

    ممنونم‌‌خانم‌سوری‌استفاده‌بردیم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۶ اسفند، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. بزرگی

    ۵ اسفند، ۱۳۹۸ در ۸:۰۸ ب٫ظ

    جالب و آسان

    پاسخ

  4. یوسفی

    ۵ اسفند، ۱۳۹۸ در ۹:۰۸ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۵ اسفند، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق٫ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  5. ناشناس

    ۵ اسفند، ۱۳۹۸ در ۷:۴۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی و ترکیبی از کاهو، فیله مرغ، نان تست و پنیر پارمزان است که بن…