خانه آشپزی طرز تهیه مربای زنجبیل

طرز تهیه مربای زنجبیل

۳
0
مربای زنجبیل با زنجبیل تازه درست می‌شود و خواص زیادی دارد.
مربای زنجبیل

مربای زنجبیل یکی از انواع مربا است که طبع گرمی دارد. تهیه این مربا کمی وقت‌گیر است، ولی به طعم خوب آن می‌ارزد. مربای زنجبیل با نان و کره، صبحانه‌ای دلچسب برای روزهای سرد است. این مربا را علاوه بر صبحانه، به‌عنوان دسر هم می‌توان سرو کرد. طرز تهیه مربای زنجبیل را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه مربای زنجبیل :

  • زنجبیل تازه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آب: یک و نیم لیوان
  • آبلیمو: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای زنجبیل

طرز تهیه مربای زنجبیل :

زنجبیل را پوست گرفته و به صورت خلالی یا نگینی خرد یا با پوست، ورقه‌ای کنید.

زنجبیل خرد شده را ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید؛ سپس آن را آبکش کرده، در صافی بریزید و آب سرد روی آن بگیرید.

زنجبیل را دوباره در آب بجوشانید و آبکش کرده و این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل از بین برود. البته اگر تندی زنجبیل را دوست دارید، می‌توانید این کار را کمتر انجام دهید.

پس از اینکه تلخی زنجبیل از بین رفت، آن را چند ساعت در کاسه آب سرد بگذارید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد؛ سپس زنجبیل را به مخلوط شکر و آب افزوده، بگذارید شهد مربا قوام بیاید.

اگر شهد مربا زیاد بود، می‌توانید در مرباهایی مانند مربای هویج از آن استفاده کنید.

مربا

به خاطر طعم قوی زنجبیل، این مربا نیازی به افزودن وانیل و گلاب ندارد.

در اواخر پخت مربا، آبلیمو را به آن اضافه کرده، قابلمه را از روی شعله بردارید تا مربا سرد شود.

مربای خنک شده را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگه دارید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای خوشمزه “مربای کدو حلوایی، ترد و مجلسی” را مطالعه کنید.

  • گوش فیل

    طرز تهیه گوش فیل

    گوش فیل یکی از انواع شیرینی های مناسبتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در من…
  • بوی زهم

    از بین بردن بوی زهم مرغ با چند روش ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در…
  • تاک پلو

    تاک پلو، غذای محلی شاهرودی

    اگر دوست دارید تنوعی به برنامه غذایی خود دهید و غذاهای ایرانی متنوعی را امتحان کنید، تاک پ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. پورعیسی

    ۲۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۲۲ ب٫ظ

    من یه سوال دارم واقعا مربا زنجبیل با زنجبیل تازه درست میکنن یا نه ؟؟؟

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۲۴ ب٫ظ

      بله، باید با زنجبیل تازه درست شود تا طعم و عطر خوبی داشته باشد.

      پاسخ

      • پورعیسی

        ۲۶ بهمن، ۱۳۹۸ در ۲:۰۱ ب٫ظ

        من فکر کردم با به یا کدو تنبل درست میکنن :)))))

        پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه گوش فیل

گوش فیل یکی از انواع شیرینی های مناسبتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در من…