شامی کباب، ترد و خوشمزه

۱۳
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شامی کباب غذایی اصیل و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران درست می‌شود.
شامی کباب

شامی کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شامی ساده است، ولی نکاتی دارد که با رعایت آنها می‌توانید یک شامی ترد و خوشمزه درست کنید؛ بدون آن که وا برود. با مجله دلتا همراه باشید تا با فوت و فن پخت یک شامی کباب عالی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه شامی کباب

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • لپه: نصف لیوان
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.

پس از خیس خوردن، لپه را آبکش کرده و با مخلوط‌کن یا غذاساز آن را له کنید. اگر فرصت خیس کردن لپه را ندارید، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد، در مخلوط‌کن بریزید.

سیب‌‌زمینی‌ را آب‌پز کنید؛ سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.

پیاز را هم ریز رنده کرده، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی بیفزایید.

سپس گوشت چرخ‌کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آنها را خوب ورز دهید.

وقتی مواد یکدست و منسجم شد، آرد نخودچی و لپه‌ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.

در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشک را بیفزایید و دوباره ورز دهید.

شامی کباب خوشمزه

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته، روی شعله بگذارید تا داغ شود؛ سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست به شکلی که دوست دارید صاف کنید و در روغن بیندازید. توجه داشته باشید که شامی‌ها باید در روغن شناور باشد تا خوب سرخ و مغزپخت شود.

شامی‌ها را پس از آماده شدن، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود؛ سپس تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خوراک ایرانی “طرز پخت قیمه ریزه” را مطالعه کنید.

۱۳ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۲:۳۳ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۳ دی ۱۳۹۹ در ۲:۳۵ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۳۰ آذر ۱۳۹۹ در ۹:۴۲ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۱۱:۳۱ ب٫ظ

  5. ن خ

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۸:۳۲ ب٫ظ

    درود من با اضافه کردن لپه به موادشامی موافق نیستم چون طعم فلافل میگیره

    پاسخ

  6. ناشناس

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۴:۴۰ ب٫ظ

  7. ناشناس

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۳۲ ب٫ظ

  8. مریم منصف

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۷:۰۱ ق٫ظ

  9. ناشناس

    ۲۸ آذر ۱۳۹۹ در ۱:۳۵ ق٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  10. ناشناس

    ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ در ۵:۱۴ ب٫ظ

  11. ملکی

    ۲ بهمن ۱۳۹۸ در ۴:۲۶ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

  12. شمس

    ۲۸ دی ۱۳۹۸ در ۲:۱۰ ب٫ظ

    چقدر با سبزی خوردن خوشمزه میشود .

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ دی ۱۳۹۸ در ۲:۴۱ ب٫ظ

      بله ، چه خوب گفتید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…