پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد.

پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در دلتا بخوانید.
مواد لازم
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۱ حبه
- خامه: 200 گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.
- بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازهای باشد که قارچها آب نیندازند.
- خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
- جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.
- پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
تعداد کلمات مطلب: ۲۶۲