پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی

۱۱
22
زمان مطالعه: 2 دقیقه
چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده و پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانی‌ها به شمار می‌رود.
پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزه‌ای است که بدون گوشت درست می‌شود و سس خوش‌طعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپخت‌های آشپزی ملل قرار می‌گیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوت‌های پاستاهای مختلف، در سس آن‌ها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

سفارش غذاهای ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

مواد لازم

  • پاستا: ۲۵۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: در صورت تمایل

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

  • پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
  • قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.
  • بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازه‌ای باشد که قارچ‌ها آب نیندازند.
  • خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
  • جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.
  • پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زده‌اید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.

پیشنهاد مطالعه: پیاز سوخاری ترد و خوشمزه به روشی آسان را بخوانید.

۱۱ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱ آبان ۱۴۰۰ در ۸:۲۱ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۴:۴۸ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۳۵ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۰۶ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

    میشه سینه مرغ هم اضافه کنیم؟

    پاسخ

    • سارا امیرانی

      ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۴۶ ق٫ظ

      با سپاس از همراهی شما
      با خلاقیت خودتون می تونید مواد را اضافه و کم کنید اگر در طعم اون خللی وارد نکنه و دوسش داشته باشید.

      پاسخ

  6. ناشناس

    ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

  7. همراه

    ۲۶ دی ۱۳۹۹ در ۹:۵۲ ق٫ظ

    بسیار خوشمزه

    پاسخ

  8. ناشناس

    ۲۳ دی ۱۳۹۹ در ۴:۲۳ ب٫ظ

  9. مسعود

    ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۰ ق٫ظ

    مرسی

    پاسخ

  10. مسعود

    ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۱ ب٫ظ

    بسیار خوشمزست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…