چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده و پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانیها به شمار میرود.

پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۱ حبه
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.
- بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازهای باشد که قارچها آب نیندازند.
- خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
- جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.
- پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
پیشنهاد مطالعه: پیاز سوخاری ترد و خوشمزه به روشی آسان را بخوانید.
ناشناس
۱ آبان ۱۴۰۰ در ۸:۲۱ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۴:۴۸ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ
میشه سینه مرغ هم اضافه کنیم؟
سارا امیرانی
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۴۶ ق٫ظ
با سپاس از همراهی شما
با خلاقیت خودتون می تونید مواد را اضافه و کم کنید اگر در طعم اون خللی وارد نکنه و دوسش داشته باشید.
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ
همراه
۲۶ دی ۱۳۹۹ در ۹:۵۲ ق٫ظ
بسیار خوشمزه
ناشناس
۲۳ دی ۱۳۹۹ در ۴:۲۳ ب٫ظ
مسعود
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۰ ق٫ظ
مرسی
مسعود
۱۲ بهمن ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۱ ب٫ظ
بسیار خوشمزست